Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa1984

właśnie sie dowiedziałam ...

Polecane posty

Gość Kajaaa1984

Hej Wam, Własnie przed chwilą sie dowiedziałam, że facet z którym od jakiegoś czasu sie spotykałam spotyka sie tez z innymi dziewczynami.. Mieliśmy prawie sie przespac ze sobą ale wyszła rozmowa i powiedział mi wprost, że jemu chodzi tylko o sex.. Ogarnełam sie, wstałam, upewniłam sie, że to co powiedział jest prawdą - potwierdził z uśmieszkiem na twarzy.. Teraz tak siedze i nie wiem czy sie smiac czy płakac.. Mam lekkiego doła ale chyba tak musiało byc. Ciesze sie, że nie poszłam z nnim do łóżka choc było blisko.. Taka tam - Kaja

Gość jijoo90
trzeba uważac na facetów i trzymać ich na dystans bo zanim się kogoś naprawdę pozna musi minąć dużo czasu

Gość Kajaaa1984
Teraz troszkę żałuje że nie dałam mu swojej brudnej duupy do wygrzmocenia, taką mam chcice że zaraz wezmę rurę od odkurzacza i będę jechać z tym koksem :)

Gość br4bv4gv d
ja z moim też byłam tylko na seks :) ale potem wyszło,że nie umiemy bez siebie...

Gość Kajaaa1984
wiem.. ale ja mam prawie 29 lat on jeszcze więcej.. wydawało mi sie, że chce kontynuowac znajomosc a jednak.. co zrobic - nos do góry i do przodu!

Gość truman_show**
małe kutasy szukają dowartościowania w byle piździe. facet powinien być wartością samą w sobie. Budować swoją pozycję na tym co osiągnie i jakim jest człowiekiem, a nie na tym ile cip wygrzmoci. Miękki zakompleksiony padalec ci się trafił. No sorry! :)

Gość ahahahahakk
a długo sie spotykaliscie???

Gość Kajaaa1984
znamy sie około 3 lat a spotyklaismy sie z 8 miesiecy .. :(

Gość maniekkkkk2909
czasem tak bywa, tacy sa faceci co tu ukrywac

Gość upupupukarinaa
i co?masz z nim kontakt?