Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the voyager...

30-latek który nigdy nie był w związku, czy zawsze z nim coś nie tak?

Polecane posty

"Lepsze to niż tracić czas na baby" bab zrobiłaby jeszcze przekąski i miałbyś z kim wymieniać uwagi o filmie :P btw, co konkretnie będziesz oglądał?

"chcemy lepsze auto bo nasze ma już rok , a znajomy ma właśnie nowszy model ." znaczy to są te "wysokie ambicje"? oj dobra ty jesteś :D

"jak to się człowiek szybko starzeje" na szczęście po mnie nie widać. jeszcze. sypać się będę dopiero po 30stce, co nie? :P "Lepiej kombinuj dzieciaka w ciągu tych trzech lat." ale ja się jeszcze nie wyszalałam! mam brać ślub z pierwszym partnerem? łeee

Gość jjjjjjjaaaaaaaaaa
offerma sam jestes frajerowaty. do zwiazku trzeba dorosnac, im sie jest starszym tym trudniej rzucac "kocham" na wszystkie strony. po 30tce juz patrzysz na inne rzeczy niz wczesniej. doceniasz to na co wczesniej nie zwracasz uwagi. nastoletnie milostki sa do kitu.

Gość do Darker
Czyli ta kobita co się tobie kiedyś podobała miała już aż 4 facetów od tego czasu ?

Gość Niebywałee
Bo Darker jest cierpliwy.. Benedyktyńsko.. :D

Gość a jjaaaa
Uogólniłam to wszystko co miałam do przekazania :) Może i w najlepszej postaci tego nie przestawiłam . Mam na myśli - to , że sami gdzieś zapomnieliśmy co jest ważnie i ważniejsze . Pozdrawiam wszystkich i życzę szczęścia w spełnieniu :D

"offerma sam jestes frajerowaty. " o co to to nie, proszę mnie tu nie obrażać. ja jestem w pełni funkcjonalnym frajerem, można by mnie umieścić w sevres pod paryżem jako wzorzec frajera. "doceniasz to na co wczesniej nie zwracasz uwagi. " szczególnie że sama masz coraz mniej do zaoferowania. bo nie oszukujmy się. faceci nie lecą na "karierę" i "wykształcenie" tylko na młodość i urodę.

"No, jeśli dla ciebie 30-tka u kobiety to "ostatnie podrygi", to rzeczywiście kobiety nigdy nie miałeś 100 % ofermy.." Akurat za mąż większość wychodzi wcześniej. Przypadek? No nie wiem :D "bab zrobiłaby jeszcze przekąski i miałbyś z kim wymieniać uwagi o filmie" To z fajnym facetem a nie z frajerem. A na seans skłąda się : My Way, 71 into the fire i jeszcze trzeci wojenny którego nazwy nie pamiętam. Poza tym: One Fine Spring Day, Howling, The Classic, My Sassy Girl, Helpess i A Muse. Zakończę japońskim Himizu. http://thepiratebay.se/torrent/6269025/71.Into.the.Fire.2010.BluRay.720p.DTS.x264-CHD

Gość do Darker
Tutaj pisze :O " Cholera to ja przeżyłem aż czterech fagasów panny co mi się podobała zanim dałem sobie spokój. "

"Czyli ta kobita co się tobie kiedyś podobała miała już aż 4 facetów od tego czasu ?" Miała 4 facetów od czasu gdy ją poznałem aż się jej znudziłem. Teraz zapewne jest już 6 i jedna dziewczyna. Młoda dupa to eksperymentuje.

Gość jjjjjjjaaaaaaaaaa
alez ja jestem mloda i urodziwa! :) to sie zacznie zmieniac dopiero po 30 a do tego czasu zamierzam byc na tyle bogata zeby bylo mnie stac na "wieczna mlodosc i urode" :D

Niepotrzebnie dałem link do torrenta, wszystkie można znaleźć i bez tego w sieci.

to co się takimi tekstami kompromitujesz: "po 30tce juz patrzysz na inne rzeczy niz wczesniej." co ty mozesz wiedzieć o tym jak jest "po 30tce"?

"Są takie czterdziestki, że klękajcie narody." Zależy ile warstw PS użyto.

Gość do Darker
Ale ma tyle tyle lat co ty czy mniej ? bo 4 to już i tak za dużo jak ją przelecieli.

Gość jjjjjjjaaaaaaaaaa
Loooser to prawda.. w mojej pracy sa takie 40chy ze 20 moga co najwyzej otwierac im drzwi. do tego z klasa i kasa:) marzenie facetow!

Ona z rocznika 87 ja z 84. I to byli tylko ci o których mi wiadomo :D

Gość Niebywałee
O, Looser zna życie :D

"do tego z klasa i kasa marzenie facetow!" ty się widzę wypowiadasz nie tylko za tych "po trzydziestce" ale teraz też za facetów. chyba faktycznie zrobisz dużą karierę i "sukces" w życiu masz murowany. bezczelność i tupet przy tym bardzo pomagają.

Gość do Darker
Eeechh to nie żałuj chłopie dobrze że się i tak obudziłeś :D:P:P:P

Gość Jako 40-tka mogę dorzucić, że
spokojnie daje radę z 18 lat młodszym :P

Gość jjjjjjjaaaaaaaaaa
nie narzekam na swoja kariere- dziekuje a ty nie wiesz co znaczy tupet i bezczelnosc. odsylam do SJP

Gość do Darker
do Jako 40-tka mogę dorzucić, że To żart ? :D

Nie :) Potrzeby nam się zgadzają :D

"a ty nie wiesz co znaczy tupet i bezczelnosc. odsylam do SJP" naprawdę bezczelna gówniara.

"Jako 40-tka mogę dorzucić, że spokojnie daje radę z 18 lat młodszym" trochę to niesmaczne jednak. prosiłbym o umiar, nie każdy jest gerontofilem.

Nie. Student ;) I całkiem przystojny ;)

"szczególnie że sama masz coraz mniej do zaoferowania. bo nie oszukujmy się. faceci nie lecą na "karierę" i "wykształcenie" tylko na młodość i urodę." uroda zawsze jest ważna, nie ma co się oszukiwać, dlatego trzeba o nią dbać. jeśli laska: - pali - opala się - nosi pełen makijaż (podkłady, pudry, cienie etc.) - nie uprawia sportu - kiepsko odżywia to po 30stce faktycznie nie ma już co zbierać.