Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwusek27

Jakie leki na drżenie rąk, stres, lęk itp.

Polecane posty

Gość nerwusek27

Witam serdecznie, chciałbym zapytać jakie leki bez recepty polecacie na drżenie rąk, stres, lęk itp. Od dłuższego czasu jak mam iść coś załatwić strasznie się denerwuję, drżą ręce oj na prawdę fatalnie jest. 2 dni temu byłem w PUP na podpisie i tak mnie ogarną lęk że nie potrafiłem się podpisać, cały się pociłem ręce drżały jak szalone a co dopiero by było jak bym miał coś wypisać... Gdy wstaje rano to jestem cały roztrzęsiony, moje ruchy nie są płynne tylko takie skokowe. Ruch skokowy odczuwam jak podnoszę i opuszczam hantle, gdy wychylę głowę do przodu i poruszam nią góra/duł, gdy poruszam nadgarstkami, kciukiem itp. Czy ktoś miał coś podobnego? Może jakieś leki bez recepty pomogą, naprawdę nie wiem jak mam sobie z tym radzić. Pozdrawiam

Gość A to chyba nie jest
Mozesz miec nerwice wiec radze isc do Psychologa

Gość nerwusek27
Też mi się tak wydaje bo od małego się stresuję, a teraz mam wrażenie że wszystko się nasiliło i czuje ogromny lęk przed pójściem do jakiegoś lekarza. Dlatego zapytałem czy są jakieś dobre leki które mogą pomóc lub przynajmniej zminimalizują objawy.

Gość A to chyba nie jest
leki nie sa zadnym rozwiazaniem,i tak dosc długo tłumiłes swoje uczucia stad masz nerwice

Gość kamaaaaa
:( mam tak jak Ty ... Chyba lekarz moze tu tylko cos pomoc.

Gość A to chyba nie jest
Absolutnie zaden lekarz tu nic nie pomoże,tylko dobry psychoterapeuta

Gość nerwusek27
Rozmawiałem już z dziewczyną o tych objawach i powiedziała mi że ja sobie to wszystko wmawiam że mi nic nie jest... Gdy byłem mały ojciec pił awantury robił do dziś nadal tak jest ale daję sobie jakoś rady z tym. Mam 27 lat bezrobotny o wszystkim myślę o pracy której boje się podjąć, co będzie dalej itp. Najbardziej niepokoją mnie te ruchy, jak coś podnoszę powiedzmy ciężarek i go opuszczam to ruch nie jest płynny tylko taki skokowy, czuje to samo jak poruszam głową, gdy się schylam, gdy poruszam nadgarstkami, kciukiem itp.

Gość A to chyba nie jest
No to wyraznie nie dajesz sobie rady,warto zasiegnąc porady psychologa,bo jak dalej chcesz zyc??

Gość nerwusek27
Przed pójściem do jakiegokolwiek lekarza chciałbym zminimalizować ten lęk jakimiś lakami aby było lepiej. Może ktoś coś poleci?

Gość nerwusek27
Mam wrażenie że jak pójdę do jakiegoś lekarza to że wyjdę na jakiegoś idiotę :-(

Gość Błonisraw Koromowski
sprawdź objawy niedoboru magnezu i witaminy B1

Gość A to chyba nie jest
No to kup sobie dziurawiec i melise i ,pij tą miesznke,tylko nie opalaj sie

Gość A to chyba nie jest
A co Ciebie to interesuje na kogo wyjdziesz nerwusek27 ????

Gość nerwusek27
Ten objaw ruchu zauważyłem już rok temu i od tamtej pory brałem magnez i niestety nie pomogło :-(. Przejmuję się tym na kogo wyje taki już jestem i pewnie to wszystko mi komplikuje życie :-( A co myślicie o kapsułkach omega 3?

Gość A to chyba nie jest
No to warto sie zmienić,i komplikacji w zyciu nie bedzie,a za co chcesz kupowac syntetyki w aptece skoro nie masz pieniedzy????

Gość nerwusek27
Warto tylko ciężko :-), a jeśli chodzi o pieniądze to zawsze się znajdą jeszcze są rodzice na świecie :-)

Gość A to chyba nie jest
A kto powiedział,ze zmiany maja być łątwe???a rodzice hleja i nie maja grosza przy duszy

Gość tellcelina
wiesz jeśli masz takie problemy może warto byłoby się wybrać do lekarza, bo przyczyn takiego stanu rzeczy może być sporo, a lekarz najlepiej poradzi co robić.