Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorozstaniajedenkrok

Ma dziecko, jest ze mną myśli o niej :(

Polecane posty

Mój partner jest ode mnie starszy o 9 lat, z poprzednią kobietą ma 1,5 roczne dziecko. Zdradził ja dlatego doszło do rozstania. Wyprzedając wasze pytania: On ciągle ma nadzieje ze ona do niego wróci, wnioskuję to z sms które wysyła do niej ( wiem nie powinnam) ale innaczej bym sie nie dowiedziała o tym co się dzieje między nimi. Ona nie chce do niego wrócic, on za to bardzo. Mieszka ze mna, czy nie sądzicie ,ze to nie w porządku wobec mnie... To takze jest zdrada emocjonalna ! Jesli zdradził kobiete która dała mu na świat dziecko i była w tym czasie w ciazy juz to dlaczego miałby mi dochować wiernosci ?

Mam umowe z nim na mieszkanie ;/

Gość m*ścij_kurwo_m*ścij
taki facet to totalne ścierwo i ty się jeszcze zastanawiasz?? ja pierdolę! ha, nie sposób wygrać z kurewską naturą :)

Gość hkjsahkja
jezeli to nie prowo to wspolczuje. Po co z nim jestes, tylko ze wzgledu na umowe? Kochasz go? Bo nie rozumiem. Ja to bym od razu gnoja wyjebala albo sama sie wyprowadzila jak najszybciej

Gość arya
umowa na mieszkanie... chyba tylko tak sie tym usprawiedliwiasz sama przed soba zeby sie z nim nie rozstac a ja na twoim miejscu bym kopnela go w dupe , tamta nie chce z nim byc wiec sam by zostal prostak jeden !!!

Gość arya
a poza tym widac ze jestes jego taką sytuacją awaryjną , jak tamta go nie przyjmie z powrotem to zeby sam nie zostac zostanie z toba , nie widzisz tego ? chcesz takiego faceta?

Gość uble
daj mu jednak szansę.....