Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 000000000000011c

Jacy są faceci na kierunku PRAWO ??

Polecane posty

Gość 000000000000011c

JAcy ?

Gość Leszcze myslace,ze sa
cwaniakami oraz frajerzy sadzacy,ze ten kierunek znaczy w dalszym ciagu wiecej niz marketing.

Gość facet z zapytaniem
nudziarze, na imprezach rozmawiają o zawiłościach kodeksów.

Gość pokrętna fizjologia
sami ruchacze

Gość pokrętna fizjologia
i ćpuny

Gość Błonisraw Koromowski
nie ma takiego znaku zodiaku, nie kąpromituj się

Gość jak wyzejjjjjjjj
Ci na państwowych to zazwyczaj chłopaczki bogatych rodziców, niby studiują prawo a to niezła patologia :O, duzo lanserów tacy ktorzy wyzej srają niz dupe mają + masa typowych kujonów nudziarzy frajerów, slużbistów gorsi niz policja na prywatnych uczelniach - j.w faceci, ktorzy myslą ze dyplom z prawa da im wlasną kancelarie i walizke pieniedzy co miesiąc:)

Gość pokrętna fizjologia
chociaż z tym ćpaniem to nie jest tak, że są czynnymi spunami, tak na prawdę robia to tylko wtedy gdy się nie upijają

Gość mngjgjh
są zajebisci i nudni jak wszędzie

Gość niko0o 88
Z tego miejsca pozdrawiam Piotra Pazdziorko, ktory jako synek prokuratorow ma juz zapewniona ciepla posadke. Ten czlowiek to alkoholik i chuligan, osoba z problemami psychicznymi. Ciekawa jestem, frajerku, czy skonczyles sobie te swoje smieszne prawo. Nadal grasz z menelami w karty na dworcu i przytulasz sie do zuli, bo oni sa ''tacy jak ty''. Wszczales bojke pod Zabka, awanturowales sie i podniosles reke na policjantke. Jakim cudem zniknely testy na narkotyki? Rodzice w nagrode zabrali Cie do Lwowa. Co zrobiles, jak cie olalam? http://wiadomosci.wp.pl/kat,1347,title,Pijany-nacpany-syn-prokuratora-straszyl-policjantow-ojcem,wid,11350514,wiadomosc.html Tacy jak ty nie powinni studiowac prawa! Biles mnie i znecales sie nade mna psychicznie. Ciesze sie, ze ten koszmar sie skkonczyl!!! Bedzie tak, jak powiedziala moja kumpela: skonczysz w wiezieniu albo skoczysz z okna. Ewentualnie psychiatryk. Bujaj sie, lesyczu. Juz prawie 3 lata siedze za granica z facetem, ktory mnie szanuje :)