Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SejHelołTuMajLitylFriend

No i kolejna sobota w samotności pijąc alkohol i dołując się..

Polecane posty

eh.. który to już weekend, można by nawet rzec z rzędu kiedy spędzam go samotnie w domu przed komputerem i tylko alkohol mi umila ten czas.. bo bez niego to w ogole bym chyba zwariował w takie chwile jak teraz.. wszyscy coś robią, dosłownie nikogo nie ma "na lini" a ja samotnie przed kompem a do tego jedna dziewczyna w której się kocham dziś jest na randce z innym gościem.. a druga z którą ostatnio się spotykałem i w sumie też już się zdąrzyłem w niej zauroczyć to mnie "rzuciła" tydzień temu.. no życ kurwa nie umierać jebac to wszystko!! dobrze, że jeszcze w lodówce chłodzi się 5 żubrów to się dzisiaj zrobię na piąteczke ponieważ już kończe drugie

Gość whedif
pozdro nie przejmuj się dziewczyną, towarzyszu niedoli. żłopaj sobie. pozdro masz kwiatka: 🌼

Gość pies na cudze baby
pozdro ziomek. taki sam ze mnie przegraniec jak Ty tylko ja nie piję alko, bo szkoda mi kasy. przyjmuję zycie na trzeźwo :(

Gość whedif
:( chyba sobie już pójdę. nie jestem mile widziana nawet w temacie dla przegrańców ech.

ta ta..kocham to gadanie.. czy ty uważasz, że ja każdego dnia wieczorem siedze z alkoholem i się dołuje? błąd.. w tygodniu mam co robić, dużo trenuje, jestem sportowcem ale przychodzi weekend, czas odpoczynku i samotność w domu mnie zabija.. musze wtedy się jakoś wyluzować i "znieczulić" tu nie ma co zmienić, niestety.. to samotność i doświadczenia z kobietami doprowadziły do tego

nie lubie narkotyków

Gość mgr Błonisraw Koromowski
pij, tylko jakiś markowy alkochol

Gość mgr Błonisraw Koromowski
a jak czujesz się samotny, to zapraszam do mnie ;)

są tu jakieś kobiety ?

Gość ale dziwadło do kwadratu
Czy są tu kobiety?? No własnie parę minut temu potraktowałeś chamsko dziewczynę, która dawała ci kwiatka z dobrego serca. A ty ją z buta. Ja się nie dziwię,że jesteś sam. Jak takiz ciebie cham i prostak, to jeszcze długo będziesz.

to nie była kobieta

Gość ale dziwadło do kwadratu
Whedif to kobieta. Zobacz drugi wpis i żeńską formę osobową. Poza tym facet nie dawałby ci kwiatka. Nieładnie postapiłeś. Może i nie jesteś zły,ale takie zachowanie zraża kobiety. Przemyśl to.

Gość SejHelołTuMajLity

7 lat mija a ja nadal w tej samej sytuacji.. to okropne