Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melrose

odebrana nagroda, brak kontaktu

Polecane posty

Gość melrose

Dobry wieczór!! Moze ktos był kiedys w takiej sytuacji albo potrafi cos doradzić... Jakiś czas temu na jednym z portali wygrałam nagrodę, która po około miesiacu została mi NIESŁUSZNIE odebrana. pisałam maile wyjaśniające na adres redakcji ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. Wczoraj napisałam nawet do redaktora naczelnego, ale tez brak odzewu. Co robic w takiej sytuacji??? Podany jest jeszcze adres korespondencyjny, ale jakoś nie wydaje mi się żeby pisanie listów miało tu sens. zapomniałabym o tym ale nagroda jak dla mnie była spora i nie chce tak zostawić tej sprawy...

Gość jasne, że
każdy konkurs ma swoj regulamin, jesli nie zgłosiłaś się w określoneym terminie po nagrode to przepada i już nic nie zrobisz. regulamin to regulamin. chyba, że to inna sprawa

Gość melrose
Z mojej strony było wszystko ok. Zostałam zdyskwalifikowana, bo podobno nie wzięłam udziału w pierwszym etapie... aja oczywiście, że wziełam i moje nazwisko tam widnieje. A co najśmieszniejsze to teraz zabrano mi nagrodę główna i dano pocieszenia. Chora sytuacja, bo skoro ich zdaniem nie brałam udziału w I edycji to dlaczego dali mi teraz ta właśnie nagrode pocieszenia?? ewidentnie popełnili błąd....

Gość melrose
czyli nikt nie ma pomysłu....

Gość nagrodowa fanka z Szanghaju
Czy ta redakcja ma prawnika? Zgłoś sie do niego. Jesli nie- rzecznik praw konsumenta, możesz się odwołać.

Gość melrose
Z tym rzecznikiem to dobry pomysł, ale takie braku szacunku nigdy nie spodziewałabym się...

Gość nagrodowa fanka z Szanghaju
Bo są różni organizatorzy, i różne agencje- jedne robią przekręty jakich malo, inni uczciwi do bólu...

Gość melrose
Tylko tu akurat zawiódł najzwyczajniej w świecie kontakt... A można przynajmniej odpisać, że ok rozważymy zażalenie.... A teraz nie wiem czy mnie olano, czy jest inna przyczyna...

Gość OSTRAAMmaaa :)
Napisz do UOKIK