Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienkakasia100

problem z sms

Polecane posty

Dziewczyny sluchajcie moze ktoras z was tak miała. Zacznę od tego, ze rozstalam sie z chlopakiem raczej w niemilych okolicznosciach, to ja powiedzialam ostatnie slowo, myslalam, ze jakos da znac, ze w jakis sposob zareaguje... Nie byłam miła, ale na pewno nie byłam wulgarna, bo to nie w moim stylu, powiedziałam co o nim mysle, a on dziecinnie usunął mnie z facebooka (żałosne) i tak kontakt nam się urwał. Któregos dnia pisalam smsy z kolezanka, po czym pewna, ze dostałam kolejnego od niej, na ekranie telefonu wyswietlilo się imię mojego bylego, serce zaczelo mi bic bardzo mocno, szybko przeczytałam smsa i okazało się, ze dostałam go wlasnie od kolezanki (jakby takie przekierowanie), a wczesniej pojawila sie ikonka wiadomosci tak jakby od niego... Pomyslalam wtedy,ze moj telefon zwariowal, wiec dałam spokoj, myslac, ze to jakas techniczna usterka. Do czasu kiedy ostatnio znow mialam podobna sytuacje, ponownie pisalam z kolezanka, a w tym samym czasie kolega wyslal mi smsa, wyswietlilo mi się nawet : Paweł M. otwieram, a tu nic się nie pojawia, zapytalam tego kolege, czy napisal mi wiadomosc, bo nawet wchodzac w odebrane w ogole nie mialam od niego ani jednego smsa... a on potwierdzil, ze tak. Teraz zastanawiam się czy moj byly rzeczywiscie sie do mnie odezwał, jesli tak to zupelnie nie wiem o co moglo chodzic. Wtedy minal jakis miesiac od rozstania, moze przemyslal niektore rzeczy... Jesli okazaloby sie, ze to prawda to wyszloby na to, że go olałam. Nie odezwe się do niego, bo tak mu powiedziałam przy rozstaniu. A gdybym nawet miala do niego napisac, a okazaloby się, że nie wyslal mi zadnej wiadomosci, to tylko się ośmieszę... Generalnie wydawało się, ze znajomosc definitywnie została zakonczona. Zalezy mi na jakimś obiektywnym spojrzeniu na to wszystko, bo ja na pewno takiego nie mam. No i ta zagadka z tymi smsami, tak dziwnie przychodzą... Liczę na poważne odpowiedzi. buźka!

tzw. Flash sms. Nie zapisuje się i przychodzi otwarty. W polu nadawcy można wpisać cokolwiek.

Zapytaj go czy Ci wysyłał smsy bo masz komplikacje z telefonem.Nie będzie to złamaniem twojego postanowienia a tylko wyjaśnienie sytuacji.

flash sms ? co to znaczy? w takim razie napisal do mnie czy nie ? bo nie ukrywam, zupelnie nie znam sie na tym. No wlasnie nie wiem czy napisac, ciezko jest mi się przełamać, bo jesli nie pisal nic, to wyjdzie na to, że szukam jakiegokolwiek pretekstu, zeby sie z nim skontaktowac ;/

No tak wyjasniles, masz rację, ale nadal nie znalazlam odpowiedzi na moje pytanie, a to dla mnie wazne... moze samo mu sie tak wyslalo ? czy on jakos musial włączyć opcję flesh smsa i wyslac ? (tylko nie krzycz ) :D

daj mi numer to też Ci takiego wyśle. Płótn w roku nadawcy można wpisać cokolwiek, więc tak na prawdę nie wiadomo kto Ci go wysłał. Ale można na takiego odpowiedzieć, bądź poszukać w opcjach- tylko nie wychodź z niego!- opcji zapisz. Wszystko zależy jakieko używa do tego programu. Kilka modeli tel. miało możliwość wysyłania takich sms.

ok dzieki :), wiesz co to chyba musial byc on, bo mialam go zapisanego w taki sposob,ze nikt inny sam by tego nie wpisal, ale chodzi mi o to, ze to nawet nie byla pusta wiadomosc. Po prostu przyszedl sms, patrze, ze od niego, wchodze, a tu tresc smsa od kolezanki , z ktora pisalam, wiec sie zdziwilam. Weszlam pozniej w odebrane i mialam smsy tylko od niej, a na 100 procent wyswietlilo mi się tak jakby od niego... Nie wiem, to chyba nie na tym polega ten flash sms...