Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet z dylematem

wejdzcie - pierscionek zaręczynowy z allegro- kupic?

Polecane posty

Gość facet z dylematem

szukam aktualnie pierscionka zaręczynowego, na allegro znalazlem ogloszenie, ze facet sprzeda pierscionek, kupiony za 2400 zl. za 1200 zł., nie ma sladow uzytkowania (wg. opisu) by noszony byl niecaly miesiac i w dodatku wypolerowany u jubilera, podoba mi sie i zastanawiam sie czy nie kupic bo w salonach podobne sa duzo drozsze, zeby nie bylo ze reklamuje to wkleje tylko zdjecie nie aukcje: http://zapodaj.net/510efaa294e2f.jpg.html http://zapodaj.net/1b88581a148be.jpg.html

Gość facet z dylematem
nie wiem jak to sie stalo ze zdjecia sa takie ogromne, no ale cos tam widac

Gość to biale zloto
mi sie podobaja standardowe , czyli zloto

Gość facet z dylematem
moja kobieta tylko biale zloto wiec i tak inne nie wchodzi w gre

Gość Palomaaa
Czyli prawdopodobnie partnerka go rzuciła. Może więc nie kupuj pierścionka "po przejściach", tak na wszelki wypadek ;)

Gość Palomaaa
Aha, na przyszłość jeśli to brylant, pamiętaj o certyfikacie jego autentyczności

Gość jhfghusrthhhhh
nie jest zly:) hmm uzywany chyba kurcze bym nie chciala dostac:P

Gość facet z dylematem
na aukcji jest wklejony certyfikat i dolacza go do pierscionka, pierscionek ma jeszcze gwarancje itd. no jest jak nowy tylko duzo tanszy

Gość ochydne wlosy na dloni
Wiesz co ja kiedys tez kupilam niby na polowe taniej na allegro.Przywieszka serduszko z niby 2 brylancikami i trapezem i owa przywieszka u jubilera kosztowala 1000 zl a ktos sprzedawal za 200 i kupilam bo ladna .Jak poszlam do jubilera to okazalo sie ze brylanty to sa ale takiej jakosci ze szok(bardzo male ) i jubiler wycenil na gora 190 zl

Gość facet z dylematem
no tak ale jest jak nowy bo odnowiony u jubilera tak jest napisane ze nie ma zadnych sladow i jest jak nowy, chyba sie oplaca co?

Gość facet z dylematem
opis z aukcji diament Si/H 0.20 ct. szlif brylantowy

Gość olenkawarszawska
Daruj sobie taki zakup na allu- z dobrego serca radzę :) Jeśli nie możesz obejrzeć osobiście i sprawdzić u jubilera- to nie kupuj.

Gość facet z dylematem
no ale czy 1300 zl za taki pierscionek to nie jest okazja?? oddac mozna bo zwroty przyjmuje bo pytalem specjalnie, serio nie warto??

Gość olenkawarszawska
Nie :( Kup nowy u jubilera; na całe życie; przez nikogo nie noszony, zapłać więcej- nie szukaj okazji ze złotem na allegro :( Trochę roztropności...

Gość ale pieprzycie bez sensu
nie kupuj uzywanego - co za glupie przesady przeciez pisze chlop ze nie ma sladow, wolalabym dostac taki kamien w takiej cenie niz o polowe mniejszy kupiony w sklepie poza tym pierscionek bardzo gustowny, gratuluje wyboru i powodzenia

Gość sratatata/
Nie ma tego pierścionka na allu ! Wrzuć linka.

Gość Już to widzę
Szukasz frajera na towar ? Badasz rynek przed obchnięciem tego szmelcu na allegro ? Wal się cieciu !

Gość vbff
Ja zamówiłem tu pierścionek, moja narzeczona była zachwycona (przynajmniej tak sądzę ;)) – http://savicki.pl. elegancko zapakowany i wygląda nieziemsko. postawiłem na łączenie klasyki z nowoczesnością – piękny czerwony rubin, ale osadzony w białym złocie, raczej minimalistyczny, prosty wzór. oryginalnie to wygląda.

Gość dsdw
Myślę, że biużuteria od Savickiego Ci się spodoba. Mają na przykład pierścionki zarówno z kolorowymi kamieniami szlachetnymi, jak i małymi diamencikami – idealna opcja dla tych, którzy chcą kupić klasyczny pierścionek z barwnym kamieniem, ale też by miał on diament, wiadomo – najbardziej szlachetny i ceniony wśród kobiet!

Gość cxzsd
Ja jestemy typową kobietą – uwielbiam diamenty! Mam pierścionek z diamentem i obrączkę z diamencikami od Savickiego. Śliczne rzeczy mają. Gdybym miała teraz znowu decydować, też bym wybrała coś od nich. Szczerze mówiąc wcale nie było łatwo wybrać, bo mieli sporo takiej biżuterii, jaka nam się właśnie podoba najbardziej.

Gość gość
Udał mi się zakup jeśli chodzi o pierścionek zaręczynowy na stronie www.savicki.pl Dla mnie to była duża wygoda że mogę taki zakup zrobić online, bo chodzić po stacjonarnych jubilerach to byłaby jakaś męczarnia. Wybrałem model ze szmaragdem i moja narzeczona prawie z krzesła spadła jak jej go sprezentowałem ;) także zrobił wrażenie. Inna sprawa, że pewnie samymi oświadczynami była przejęta...ale nadal twierdzi, że pierścionek piękny więc ja jej wierzę. Bo choć może parkowanie równoległe jej ciężko wychodzi to na biżuterii się akurat zna... ;-)