Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extensa2

Maj 2013 - jest już ktoś?

Polecane posty

Gość extensa2

Ja chyba plasuję się mniej więcej na 4 maja :)

Gość annette_18
Hej extensa! Ja chyba bede w koncowce maja :) ale jeszcze nie wiem odezwe sie jak bede pewna Pozdrawiam!

Gość do extensa
żeby mieć termin na 4 maja musiałabyś zaciążyć około 12 sierpnia. I już wiesz, że jesteś w ciąży???

Gość Wyszukiwanie tematów
nie boli. To już chyba 5ty temat "majówek" :o. Poszukaj i dołącz do tamtych zamiast zakładać kolejny topik o tym samym.

Gość TAKA SOBIE JA;-)
mam nadzieje że dołącze was dziewczyny, jak narazie za nami etap staran, staramy sie dopiero drugi cykl, w pierwszym nasze starannia wyglądały w ten sposób, ze od 11 DC do 20stego był codziennie seksik hehe;-)teraz juz wiem ze to nie była dobra metoda dlatego w tym cyklu zaimwestowałam w testy owulacyjne. Owulacje miałam13dc.Wczesniej tydzien poscilismy zeby mój misiu nazbierał troche materiału hehe;-)Kochalismy sie 11DC wieczorem(na tescie jescze była cieniutka kreseczka ale nas ponioso troche),potem w dniu pojawienia sie grubej krechy czyli w 12DC no i w dzien owu czyli w13DC,Dzis jestem w 15DC wiec jescze 2tyg czekania zanim bede mogła zrobic test.To czekanie jest niezosne;-((

Trafiłam tu w sumie przez przypadek ale trzymam kciuki za Was dziewczyny! Wiem jak to jest czekac na upragnione 2 krechy.. Czas szybko leci niedawno marzylam zeby je zobaczyc a teraz jestem juz w 31 tygodniu ciazy i niedlugo poznac mojego Skarba :) Pozdrawiam i powodzenia!

Gość extensa2
Na maj 2013 to raczej nie ma tematów, bo dopiero się o tym dowiadujemy...Więc może mniej żółci. Co do mnie, to robiłam wczoraj test i mam 2 kreski :) Do gina jeszcze oczywiście nie idę, trzeba poczekać. To moja druga ciąża, synek ma prawie 2,5 roku.

Gość a mam to zwyczajnie
ile tych samych tematów jeszcze założysz?