Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MadameLauernette

najukochańsze miejsce na świecie :) :) :)

Polecane posty

To głupie, ale jak wracam z Paryża, to za każdym razem mam objawy zakochania - nie mogę spać, jeść, mam motylki w brzuchu, kiedy o nim myślę. Oczywiście, nie kochasz bruku, muru itp. Kochasz to, co Cię w tym miejscu oczarowało, wspomnienia, atmosfere... Co do ludzi - ja jednak wierzę, że istnieje między nimi miłość i, jeśli jest prawdziwa, to przebija swą potęgą zauroczenie miejscem. Ja ciągle na taką czekam, ale z nadzieją patrzę w przyszłość i ufam, że gdzieś na świecie jest ktoś, kto mnie pokocha i kogo ja pokocham. Na zawsze :)

Gość yebniety
No dobra. Nie psuje zabawy. Chciałem pomóc ale jak zwykle wyjdzie, że sie czepiam i marudze. Miłych wspomnień :)

Frankie Stein, człowiek to też nie tylko kupa kości i skóry, ale i wspomnienia, jego osobowość, wnętrze... i dopiero to nazwiesz człowiekiem jako takim :)

Gość bbbeeeeee
Ja czasem mam możliwośc powrotu do moich miejsc. Czuje się wtedy, jak u siebie. Mam wtedy wrażenie,że jestem u siebie. I radość mnie wtedy ogarnia. Nie ma tej radości w kontaktach z ludźmi.

MadameLauernette Frankie Stein, człowiek to też nie tylko kupa kości i skóry, ale i wspomnienia, jego osobowość, wnętrze... i dopiero to nazwiesz człowiekiem jako takim Zgadzam się. Tylko zauważ, ludzie się zmieniają i po niektórych masz ochotę zachować jedynie te miłe wspomnienia, a bez entuzjazmu patrzysz na to, kim są teraz. A miejsca, które się kocha mają w sobie tę moc, że pamięta się tylko te dobre chwile i wciąż chce się tam wracać :) Tzn ja tak mam ;) najmadrzejszy Dawno Cię nie widziałam. Długie wczasy ? ;)

bbbeeeee, przykre jest to, co piszesz. Ja, na szczęście mam ludzi, na widok których serce rwie mi się do przodu. Myślę, że nie da się porównć miłości do miejsc z tą do ludzi. Są różne, ale każda niesamowita. Frankie, teraz już Cię rozumiem i się zgadzam poniekąd :)

Gość aj ja jaj
najmadrzejszy w swiecie popieram. Moze dlatego kochamy te miejsca, ze nie przebywamy w nich ciagle.

Gość krokodylica zła
Lwów moi drodzy !! Wiedeń i Kraków

Gość mmmmmmmm wiesz
najukochansze? cipka.... powaznie

Gość ndk,sznkns,zs,ndsmndmds
Park sołacki w Poznaniu Węgorzewo na Mazurach

Gość ndk,sznkns,zs,ndsmndmds
Biłgoraj (kolo Lublina, pd-wsch Polska) Jarosław (j.w.) Tarnogród (j.w.)