Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krkrtulioprt

Pytanie odnosnie satanistow

Polecane posty

Gość diabelskie towarzystwo
ludzki umysł potrafią zniszczyć tylko demony. sataniści się z nimi kolegują :)

Nie chodzi mi o prawdziwe pasozyty energetyczne,ktore wszczepiaja sie w cialo astralne ludzi i (podatnych) ciagna z nich energie(satanisci maga sie przejawiac jako takie pasozyty) Czy ktos wie wiecej??

źle się wyraziłem. demony potrafią zniszczyć człowieka (jeżeli je zaprosisz do siebie) ale żaden człowiek (satanista) sam z siebie nie ma takiej mocy. chyba że mocą się ktoś podzieli z satanistą (magia)

No to w takim razie demony(ale satanisci oczywiscie tymi demonami kieruja) sam nie wiem czy to sataniści kierują demonami (może im się tak wydawać) czy demony kierują satanistami

A czy ktos wie,w jaki sposob mozna sie pozbyc takich demonow-pasozytow ?? poprosić o to mocniejszego ducha

Gość adwokat__diabła
gęsia skórka na widok takich dywagacji ;) wierzycie?

najlepiej zwróć się bezpośrednio do JHWH

Bo ja mam taka sytuacje,ze jestem naprawde atakowana przez-ze tak powiem-takie myslaki...a wczesniej interesowalam sie satanizmem,czego szczeze zaluje.Wydaje mi sie,ze zaprosilam do mojego zycia jakies nieprzychylne energie...i teraz ta energie te dzialaja przeciwko mnie...sytuacja jest beznadziejna... Mam zawsze koszmary,czuje sie coraz slabsza fizycznie...

to jak zaprosiłaś do siebie demona to masz problem. być może JHWH ciebie wysłucha jeżeli wykażesz szczerą skruchę i wytrwasz na Jego drodze

kierunek psychiatra...szczególnie jak zaczniesz słyszeć "głosy" Mówie poważnie psychiatra nie ma tu co robić. opętanie nie jest chorobą. opętanie jest uwięzieniem

Tylko nie wiem,czy psychiatra mi moze pomoc...moze mi postawi diagnoze i da prochy?A ja wiem,ze nie jestem chora tylko cholernie atakowana...moze do kogos,kto pracuje z energiami I powie mi,jak sie bronic ?

żaden psychiatra i psycholog nie wyciągnie nikogo z opętania

demon to nie jest energia. on ma w sobie energie ale nią nie jest. wypędzić demona może mocniejszy duch

Gość adwokat__diabła
horoskopy też ściągają te piekielne moce? :D w jakieś okulty się nie bawiłam nigdy :D

yebniety u ciebie to może być choroba. opętanie jest uwięzieniem przez "kogoś"

Gość whedif
na demona jest tylko jedno lekarstwo sprawić żeby on poczuł się w Twoim ciele gorzej niż Ty mając go w sobie :classic_cool: kieliszki w dłoń, fajki w dłoń itd.

yebniety skutki mogą być te same ale różne przyczyny. też się aktywnie zajmowałeś satanizmem ?

Yebniety:To moze najwyzej stlumic te myslaki(tabletki),ale ich nie usunie...one beda dalej zyly...a czy jest jakas opcja,zeby sie ich pozbyc ?Przeciez musi byc sposob,zeby z nimi walczyc...

praktykuje metafizykę i widzę skutki (nie jest to efekt placebo)

a czy jest jakas opcja,zeby sie ich pozbyc ?Przeciez musi byc sposob,zeby z nimi walczyc.. ile razy ci trzeba powtarzać że jest ?

Krkrtulioprt co dokładnie robiłaś że zaczęłaś się źle czuć ?

prawie zawsze trudno rozpoznać chorobę od opętania. skutki bardzo podobne

To przyszlo samo.Poprostu zafascynowalam sie pewnym rokerem o imidzu satanisty.Ale musze powiedziec,ze powiesilam jego obrazek w pokoju i w tym momencie spadl obraz z matka boska na podloge.Ja mysle,ze to byl znak,ale zignorowalam to i szlam dalej.Po jakims czasie poczulam,jakby mi ktos energie zabieral,ale nic sobie przy tym nie myslalam...az do czasu,jak zaczelam byc atakowana.I to nie tylko takie tam ataki..Mam takie koszmary kazdej nocy,ze nie moge sie z nich otrzasnac..Moj umysl plata mi figle i mam takie przeczucie,ze dzialam sama przeciwko sobie..jestem bombardowana autodestrukcyjnymi myslami i czuje sie jak w piekle.Dlatego tu pisze,bo jestem zrozpaczona...

Caly czas sie na nim koncentrowalam,uczylam sie jego piosenek,z tego zrobil sie taki obled...a oczekiwales jakies rytualy czy chrzczenie szatana ?Mowi sie ze energia podaza za uwaga...

I w zaden sposob do cholery nie sciemniam...myslisz,ze chcialoby mi sie tracic tyle czasu,zeby wymyslac taka historie ??