Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

ubawiłam się czytają artykuł o wymaganiach kobiet :D

Polecane posty

"już jako małe dziewczynki marzymy o bogatym przystojnym księciu " jako mała dziewczynka planowalam zostać zakonnicą i przymierzałam zakonne welony :D

Gość ja pitole nic sie nie zmienia
plotę bzdury? niech ci bedzie to z iloma biednymi facetami byłaś?

Gość pląsający bizon
już jako małe dziewczynki marzymy o bogatym przystojnym księciu ,więc dlaczego jako dorosłe kobiety mamy przestać wierzyć w istnienie idealnego faceta? skoro niezadbany kopciuch ,czy leniwa śpiąca królewna takiego znalazły? jak one mogły to fryzjerki panie z biedronki takze mogą ! """" Spoko. Bycie nieświadomym niczego dzieckiem przez całe życie to przecież normalna sprawa..i jakże korzystna dla tych, którzy jednak dorośli.

przecież ja byłam i jestem z jednym facetem, który nie jest bogaty. ja zapobiegam temu wydając jego pieniadze :P

btw, sami - nadal jestes z tym panem, o którym pisałaś nam kiedyś na topiku krema? :)

Przez takie artykuły odechciewa się poznawać obce mi kobiety. Na szczęście nie mam z tym problemu i nie poznaję, nie poznałem i nie poznam żadnej :).

Gość !FM
i czy mam szansę na przystojnego, wysokiego bruneta w okularkach?

no ,i jestem od prawie 2 lat zaręczona :P nie jest bogaty ,no ale biedny też nie zawsze marzył mi się pan złota rączka,taki co wszystko naprawi, zrobi półeczkę ,skrzyneczke na moje skarby.....no niestety mój mąż i obecny partner nie potrafią ogarnąć majsterkowania :P

Gość każdy coś wnosi
zwiazki samicy to maks. 3 miesiące, jest nowy

" no ,i jestem od prawie 2 lat zaręczona " szoke :classic_cool: mój chłop wszystko umie rozkręcić i skręcić, na szczęście.

Nie oszukujmy się, pieniądze są ważne, bo dają poczucie bezpieczeństwa i jaki taki komfort. No, ale przecież nie są najważniejsze. Nie można na podstawie ich posiadania czy braku oceniać innych ludzi. Facet nie musi być od razu milionerem, jakimś bogatym biznesmenem czy coś, ale ważne jest, żeby był niezależny finansowo - to samo tyczy się kobiet.

Gość pląsający bizon
:D

szoke hehe dla mnie też było szokiem ze przyjełam pierscionek i potem z nim zamieszkałam:P mój chłop wszystko umie rozkręcić i skręcić, na szczęście. wow,zazdroszcze ,ja musze wydawać kase na fachowców ,albo prosić o pomoc kumpli z pracy

Gość Zuzanna Amelia & 27
Zelek - Jak to sprawdzilas ?

No, ale przecież nie są najważniejsze. Nie można na podstawie ich posiadania czy braku oceniać innych ludzi. nie są najważniejsze ale są ważne ,bo nikt normalny nie chce żyć w biedzie, brak pieniedzy moze zabić największą miłość :)

Gość człowiek pytający
takie są właśnie kobiety.. jak w artykule wyżej

"nie są najważniejsze ale są ważne ,bo nikt normalny nie chce żyć w biedzie" No przecież o tym właśnie napisałam.

No przecież o tym właśnie napisałam. a ja to potwierdziłam :P

"hehe dla mnie też było szokiem ze przyjełam pierscionek i potem z nim zamieszkałam" uhm, to chyba coś poważnego ;) "wow,zazdroszcze ,ja musze wydawać kase na fachowców ,albo prosić o pomoc kumpli z pracy" biedny facet, sam sobie poniekąd sprowadza do domu konkurentów :P

W jaki sposób mozesz być mężatka i być jednocześnie zaręczona? przecież poprawiłam ,pisałam o BYŁYM męzu ,więc jako rozwódka mogę być zaręczona?

""włożyć Ci do papy"? "z Taką papą jeszcze nie pracowałem" dobre :D

uhm, to chyba coś poważnego tak ,mam nadzieje ze to ten ostatni do końca życia ,ble ble ble ;) biedny facet, sam sobie poniekąd sprowadza do domu konkurentów haha on jest szczęsliwy jak nie musi niczego nprawiać,a moich kumpli lubi no i .....wierzy w moją wierność i lojalność(((:classic_cool:)))

"haha on jest szczęsliwy jak nie musi niczego nprawiać,a moich kumpli lubi no i .....wierzy w moją wierność i lojalność" buahahahahah :D a ja sie nie wyszalałam 😭

a ja sie nie wyszalałam spoko po pierwszym rozwodzie nadrobisz :P

Gość pląsający bizon
...No to tyle odnośnie księcia z bajki...:D

rozwodzie? mnie ślub przeraża, to jest takie ostateczne rozwiązanie, prawie jak kara śmeirci :o