Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

ubawiłam się czytają artykuł o wymaganiach kobiet :D

Polecane posty

"A mieszkanie nie ma być "po babci"" i tu się zaczyna nerwowe czekanie, kiedy babcia kopnie w kalendarz :D nie, to jest coś nieprawdopodobnego po prostu. kto by pomyślał, że laska po "elitarnym kierunku" będzie tak głupia :D

Gość a ja wam coś powiem, ludziska
Skoro skończył dobry kierunek i ma atrakcyjną, odpowiednio opłacaną pracę, jednak do czegoś doszedł. A idąc tym tropem myślenia, największym samodzielnym sukcesem może pochwalić się syn np. rolnika, który wyjechał do Warszawki i natrzaskał pieniędzy harując 14 h. Teraz to ja podziękuję.

Jak pisałam- elitarny kierunek to syf z bałwanami udającymi Bóg wie co, gdzie nie ma atmosfery koleżeńskiej i panuje wyścig szczurów. A prac i tak nie ma, bo tych "elitarnych" kierunków jest coraz więcej na prywatnych

"Skoro skończył dobry kierunek i ma atrakcyjną, odpowiednio opłacaną pracę, jednak do czegoś doszedł" bo starzy go posłali i załatwili mu robotę u siebie albo u znajomych. przeważnie tak to wygląda w twoich "sferach". ja wiem, że do dziś nawet w niektórych rodzinach kolarzy się związki dzieci, żeby pomnażać majątek :o a jak ktoś sobie wybierze partnera spoza "kliki", to może zapomnieć o rodzinie i spadku a ty panno "z wyższych sfer" czemu nie masz faceta, mimo tylu swoich zalet? czyżby wszyscy bogaci związali się z kobietami z plebsu i dla ciebie już nie starczyło? :D

'a ja wam coś powiem, ludziska' chyba nie myślisz, że facet o jakim piszesz będzie chciał się wiązać na dłużej, skoro co weekend może mieć nawet lepsze od ciebie, i taniej go to wyniesie. Już widzę jak gosposia przynosi wam śniadanie do łóżka. Chyba, że ty preferujesz śniadanie jak w filmie Twarde Cukierki.

A kto powiedział, że nie mam? Od niedawna spotykam się z dyrektorem działu pewnej polskiej firmy :D

"Żab-x, czy Ty aby nie masz jakichś kompleksów? " nie. i w dodatku mam przystojnego, zaradnego faceta. a teraz idę wreszcie, bo on od 2 godzin prosi mnie, żebyśmy gdzieś wyszli. 🖐️

Gość truskawka była prawdziwa
Syn rolnika, który ma 500 ha ziemi na pewno by ci pasował.

"A kto powiedział, że nie mam? Od niedawna spotykam się z dyrektorem działu pewnej polskiej firmy" dyrektor działu? słabizna. żeby chociaż dyrektor zarządzający, albo prezes. nie no, nisko upadłaś. idu 🖐️

"chyba nie myślisz, że facet o jakim piszesz będzie chciał się wiązać na dłużej, skoro co weekend może mieć nawet lepsze od ciebie, i taniej go to wyniesie" Chyba nie myślisz, że potrafisz przewidzieć, jak myślą mężczyźni z klasą :) Po pierwsze, nie muszą oszczędzać na niczym, zwłaszcza na kobietach. Im więcej wydadzą, tym lepiej się z tym czują (poczucie władzy, wszechmocy). Po drugie, jednak chcą się wiązać na dłużej, chociażby po to, żeby przekazać geny, żeby dzięki żonie nawiązywać różnorodne kontakty, żeby połączyć majątki, żeby prowadzić gościnny dom na wysokiej stopie, taki, do którego można zaprosić szefa na niedzielny obiad. No i do obciągania także :P

Truskawka, żaden syn rolnika by mi nie pasował :O Bez względu na posiadany majątek. Ja też idę już.

Szukasz takiego co chce tylko twojej kasy i żebyś mu obciągała? Mój ukochany jest asystentem na uczelni i przynajmniej taki zachłanny nie jest. A jak mówił Sknerus McKwacz- oszczędzanie jest cnotą.

Ale tak koło pięćdziesiątki. Tacy nigdy nie są porządni. Ale co kto lubi swoją drogą, po twoich wpisać nie widać ukończenia uczelni na elitarnym kierunku.

To tak samo, jak Wy, z tą różnicą, że ja będę prowadziła dom piękny, przestronny, zaprojektowany i urządzony przez uznanych designerów, a Wy będziecie prowadzić mieszkanie 50 m, spod którego drzwi w niedzielne popołudnia wydobywa się swąd przypalonego schabowego :) Cześć!

Gość weraaaaa
dlaczego zaraz przypalonego?:)

Gość martinnn
jakie osiedle w Poznaniu? bo ja tez kamienica;)

Gość martinnn
Ja Limanowskiego;)