Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka94

kuleczki

Polecane posty

Gość anetka94
nie podszywaj sie ty problemie bo to ja zaczełam ten temat i spadaj od niegopodszywie

Gość anetka94
chłopak powiedzial,że jest taki napalony, ze zaraz na miescie w samochodzie mnie ciachnie. A jest duzo miejsca bo ma Fiata Pande.

Gość anetka94
piepszony podszywie chyba ciebie ciachnie spadaj z mojego nimu

Gość lsils
Kulki (inaczej love balls lub kulki Ben wa, kulki gejszy) sa do noszenia w pochwie. Ciezkie sluza do cwiczenia pochwy, wibrujace lub grzechoczace dodatkowo daja odrobine przyjemnosci. Wibrujace moga byc slyszalne w cichych pomieszczeniach. Takich kulek nie wklada sie do odbytu, bo moga sie "wciagnac" w odbyt (naturalny proces fizjologiczny - cialo stale (stolec lub w tym wypadku kulki) pod wplywem ruchu cofa sie w odbytnicy. Kulki analne maja zwykle mniejszy rozmiar, zwykle jest to kilka-kilkanascie kuleczek i maja koleczko lub inna blokade na koncu sznurka uniemozliwiajaca wsuniecie sie kulek zbyt gleboko w odbytnice. Kulki analne nie sluza do chodzenia z nimi - uzywa ich sie podczas normalnego stosunku pochwowego - wsuwa sie je wczesniej a przed orgazmem (lub w trakcie) wysuwa je sie powoli. Kuleczki "wyskakujac" wzmagaja doznania podczas orgazmu

Gość anetka94
dzięki za mądra wypowiedż. lecz z kulkami pochwowymi mozna chodzić?

Gość lsils
Tak, z kulkmi pochwowymi przede wszystkim sie chodzi. Wtedy sie cwicza miesnie. Podczas seksu wllasciwie nie ma dla nich zastosowania - chybaa ze wibrujace kulki podczas minetki. Jezeli jestes baardzo ciekawa jakie to wrazenie kup dwie Kinder-niespodzianki I prezerwatywe. Wyjmij z czekolady pplastikowe jajeczka, wlloz do nich cos ciezkiego (np dwa kamyczki) rozwin prezerwatywe, wloz jedno jajeczko, zawiaz wezelek, wloz drugie jajeczko, zawiaz wezelek I masz gotowe kulki. Jakkolwiek glupio to brzmi - daja 90% efektu typowych kulek. Dowiesz sie czy warto kupic. Aha - I do zwyklych kulek bardzo szybko sie mozna przyzwyczaic - efekt erotyczny porownywalny do chodzenia z tamponem :P Naajbardziej uniwersalne sa. Kulki grzechoczace (stukania wewnatrz cipki nie slychac ) Wibrujace czesto sie psuja, glownie podczas mycia - latwo je zalac woda, na dodatek baterie za zazwyczaj litowe (te metalowe guziczki jak w zegarkach np ) szybko sie wyczerpuja I sa dosc drogie a Zazwyczaj jest 3-4 w jednym jajeczku.