Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia dupa ze mnie chyba

jak sobie poukładać to wszystko

Polecane posty

Gość głupia dupa ze mnie chyba

posypało mi się kilka spraw na raz, łącznie z pracą, w której po prostu mnie nie chcieli (chyba jedynym sposobem na nie zostanie oszukanym jest teraz dostanie od razu umowy na czas nieokreślony, bo inaczej ma się wszystkich przeciwko-każdy trzyma się stołka). Jak sobie radzicie w takich sytuacjach? W jednym czasie oszukał mnie zleceniodawca (twierdzi, że się nie rozliczyłam z nim, on ma wszelkie dane i mimo moich rozliczeń robi fochy, żeby jak najpóniej wypłacić pieniądze) i w tym samym czasie straciłam pracę. Mało, ze obie były krótkie, niedojadałam, niedosypiałam (nie miałam kiedy a praca odpowiedzialna) to jeszcze jestem w takim stanie, że nie mam na nic siły :( Jeszcze na koniec niektórzy potrafią walnąć taki tekst, żeby dobić człowieka i wmówić mu, że jego praca nie była tyle warta. To po co obiecywał i zatrudniał? Spotyka mnie to nie pierwszy raz i już nie mam siły.

Gość koalla mądralla..
skoro z tego co piszesz żyjesz na takiej karuzeli ro powinnaś najpierw dojść do siebie, nie robić sobie wyrzutów, że odpoczęłaś i tak potraktować czas, w którym ogarniałaś się po tym wszystkim. A dopiero potem pomyślec co dalej. Nie da się zrobić wszystkiego na raz, tym bardziej po takich stresujących przeżyciach, jakimi są utrata pracy