Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miramira

czy jest tu .. w UK ktoś kto też jest sam???

Polecane posty

8 rok mija jak jestem w Anglii... może jest tu ktoś .. kto też mimo pracy, znajomości, rodziny , też czuję to samo co ja.. i chciałby od czasu do czasu .. popisać?

Gość cz@rn@
a czy moze byc ktos, kto nie sam ale samotny/;-)

cóż tak to jest w anglii sam sie przekonałem na własnej skórze wole jednak polskę może, mniej sie zarabia nominalnie. ale za to życie jest przyjemniejsze.

Zycie jest przyjemniejsze tam, gdzie masz przy sobie przyjaciól i jest Ci dobrze. Mysle ze miejsce ma drugorzedne znaczenie, aczkolwiek kazdy ma swoje zdanie i odczucia na ten temat.

Gość ja niedawno wróciłem do PL
Może troszkę nie temat...Ja się czułem fatalnie w UK, wróciłem do PL, głowa boli od tego wszystkiego, fizycznie też nie jest lepiej, dużo się pracuje, inne realia ale mimo wszystko jakoś tak spokojniej się czuję po powrocie do domu. Nie wiem, to chyba zależy od osobowości. Ja już mam nadzieję, nigdy nie wyjadę z tej...trudnej Polski :P

Gość panadol extra
Nie bardzo rozumiem jak majac przyjaciol i rodzine mozna byc samotnym? Nie chce nikogo krytykowac, ale to juz chyba takie wewnetrzne mazgajstwo. Niektorzy wszystko maja i jeszcze im zle, a inni naprawde nikogo nie maja lub sa chorzy/niepelnosprawni/biedni, a jednak bardziej potrafia sie cieszyc zyciem.