Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrnrjnetkntj

Panowie, jakie wolicie kobiety, delikatne i subtelne, czy wręcz przeciwnie?

Polecane posty

Gość wqieuqoieuoqw
ja jestem dziwną osobą... ;p na zewnątrz mam kruchy wygląd, wzrost 153, waga 50 kg, ale wyglądam szczupło, a z charakteru - zupełnie na odwrót, jestem jak facet

Az musialam sie usmiechnac :-) BO JESTESMY TEGO SAMEGO WZROSTU :-) Hmmmmm jaka ja jestem osoba? W sumie to chyba jestem mixem... Jestem energiczna i zwariowana i czesto sie smieje :-) Gdy trzeba- mam niewyparzony jezyk ale w normalnych sytuacjach zachowuje sie jak na dojrzala kobiete przystalo :-)

''Domi a dlaczego masz o niej takie zdanie- tzn jesli moge zapytac? '' Dlatego, że się przechwalalą ilu to już facetów miała w lóżku. I pisała, że dla niej podstawowym kryterium wyboru faceta i to co determinuje jego wartosć jest fakt ile przelecial już lasek. Pisałą że najlepsi sa tacy którzy zaliczyli co najmniej 5. Poglądy jak 100% dziwki.

Drogi dominiku... jeśli już zabierasz się do uzasadniania, opieraj się na prawdzie. Nieco ją minąłeś... Taki drobny szczegół. A teraz: O D P I E R D O L się... ode mnie :) 🖐️

''Drogi dominiku... jeśli już zabierasz się do uzasadniania, opieraj się na prawdzie. Nieco ją minąłeś... Taki drobny szczegół. '' Pamiętam tamten temat tak jakbyś go dzisiaj zakłądala...

Ja cie kojarze ale nie pamietam z jakiego topa ale cos tam bylo lo zwiazkach czy tam czym takim.

W ogole sam fakt, ze dyskutujesz ze swoją koleżanką na taki temat jest żenadą w chuj. I doszłyście do wniosku, ze najlepsi są tacy co wydupczyli przynajmniej pięć cip. Kurwa masakra.

Kazdy ma prawo do swoich pogladow- choc czesto nie sa zgodne z naszymi. Zamiast tu sie unosic napisz jakie lubisz laski :-P

Gość olatobmolka
dominik jaki ty przykry jestes, jakas kobieta musiala cie bardzo skrzywdzic zal mi ciebie biedaku :(

Gość olatobmolka
tak myslalam a lek wywyoluje u ciebie agresje slowna

Boisz sie ? A to czemu? Nas spokojnych niewiast? :-P Ja np nie gryze --- chyba , jak spie :-P

Taki mam podświadomie zakodowany strach, ze coś mi grozi, ze zaraz coś mi się zlego stanie, że zaraz będzie mnie wyzywać, gnębić itd...

Gość ponawiam bo mocne
No to ja chyba jestem pół na pół,mam swoje poglądy i swoje zdanie,niebanalne zainteresowania,słucham ciężkiej muzyki,jestem świadoma swojej atrakcyjności,może troche zołzowata ale to też zależy od znaczenia bo nie jestem wredna,chodzi o to że nie ulegam i nie nadskakuję nikomu..ale za to jestem dość wycofana i nieśmiała,mam romantyczną duszę i jestem wrażliwa,czasami nawet zanadto. No i porządna w każdym tego słowa znaczeniu. I szlag mnie trafia na facetów ktorzy rozdzielają kobiety na "te do seksu" i "materiały na żonę". To hipokryzja i jakieś takie wyrachowanie.Materiał na żonę,dobre sobie... Ja skoro jestem porządna wymagam tego samego,na co mi facet który jest "materiałem" na rozrywkowe życie (logiczne skoro takie preferował). Wychodzi że kobiety porządne są na przegranej pozycji,jeśli ludzie dzielą się na: 1.facetów 2.kobiety do seksu 3. "materiały" na żonę Bo wychodzi wtedy na to że ludzie z grupy 1 i 2 korzystali z życia a trójki były święte i co im z tego skoro ich faceci tacy nie byli ? Aż sie odechciewa być porządną ;) Ja jednak liczę na faceta z innej grupy,takiego który by na mnie zasługiwał i do mnie pasował.Nie musi tak naprawde być święty,ale na pewno nie może mieć tak zrytego i pełnego hipokryzji podejścia do życia...czyli "jedne do ruchania inne do kochania". Seks ma być dla niego czymś więcej i od siebie tez ma wymagać jeśli wymaga tego póżniej od kobiety.A jego żona ma być dla niego kochaną kobietą a nie jakimś materiałem...potem dobre żony zostają służącymi a śmietankę spija rozrywkowa kochanka :O To ona dostanie ładny prezent i zaspokojenie w łożku,a dobra żona tylko opierdol za przesoloną zupę. Może dlatego jestem troche zołzą,bo nie dam sobie w kaszę dmuchać,nie pozwolę byle komu na coś więcej,omijam tych którzy parzą się z byle kim po kątach,dla mnie to jedna liga,niezależnie od płci.Powinni sie potem ze sobą ochajtać skoro tak rozumieją to życie,a od porządnych odpierdzielić.Czego ode mnie chce facet który miał 100 partnerek seksualnych? Nie dla niego ten "materiał". Stać mnie na lepszego :) Jestem delikatna ale tą wrażliwę strone mojej natury ukażę tylko temu wybranemu który do mnie dotrze i będzie godny zaufania.

Gość ponawiam bo mocne
facet który uprawiał seks dla rozrywki powinien tak samo patrzeć na kobiety z którymi to robił jak na siebie samego. I jeśli w jakiś sposób podziwia kobiety które prowadzą inny tryb życia powinno być mu wstyd do takich startować..może takim facetom sie wydaje że są macho ale kobiety widzą to inaczej,w każdym razie te porządne.A ja typu macho zdecydowanie nie lubię. Nie mam nic do ludzi jako takich jeśli uprawiają przygodny seks ale jeśli są to faceci i uważają że im należy sie więcej niż kobietom,głosza chore poglądy o zamkach i kluczach to chuj im głęboko w dupę,chociaz na codzień nie przeklinam ;)

Gość ponawiam bo mocne
*jeśli są to faceci którzy uważają przykładem faceta ktory prowadzi taki tryb życia ale jest w porządku jest na tym forum Dareios. Nikomu nie robi wody z mózgu,żadnej kobiety nie oszukuje że będzie jej wierny,robi to co lubi nikogo nie raniąc i szanując swoje różne partnerki seksualne. Nie wydaje mu sie że kobiety powinny być porządne a facet moze robić co chce i jeszcze o te porządne sie ubiegać.