Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziaksaissad

Włosy

Polecane posty

Gość madziaksaissad

Mam grzywkę a chciałabym ją sobie zaczesywać do góry. Albo inaczej pokaze wam zdjęcie fryzury jaką bym chciała miec ale jak ją zrobić jak ulozyc grzywke? http://www.google.pl/search?q=W%C5%82osy+jak+u+Kristen+Stewart&hl=pl&rlz=1T4ADSA_plPL470PL470&prmd=imvnso&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ljY6UJanLsjLsgbS_oGwDg&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=1366&bih=589#q=W%C5%82osy+jak+u+Kristen+Stewart&hl=pl&sa=X&rlz=1T4ADSA_plPL470PL470&tbm=isch&prmd=imvnso&tbs=simg:CAQSHwkbCpOWwEWxYRoLCxCo1NgEGgIIFwwhUXDLMpr8f5s&iact=hc&vpx=284&vpy=36&dur=4780&hovh=225&hovw=225&tx=141&ty=318&sig=112760257892602809647&ei=mTY6ULvuLcbCtAaQn4DACA&page=1&tbnh=121&tbnw=122&ved=1t:2220,r:2,s:0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=6e53b7978bdca2ee&biw=1366&bih=589

Gość nie podoba mi się ta
fryzura.

Gość s.Fiutacja, małorolna
a na piczce, jaka?

Gość madziaksaissad
Nie pytam się komu się podoba a komu nie. Chodzi mi ogólnie o ten styl zeby grzywka była zaczesana ale jak mam to zrobić? Niby moja grzywa nie jest bardzo krótka ale jest ścięta na skos i nie wiem co zrobić zeby ona się " wtopiła" w te włosy.

Gość hahahahahahahahaha xD
to fryzura w stylu pierdole myje wlosy i ide spac bez rozczesania... chcesz wygladac jak zaniedbane babsko to umyj leb zrob przedzialek od reki i to grzywe wsowkami podepnij na boki do wyschniecia/

Gość zxzxzx
przeciez kristin ma artystyczny nieład, jak masz lekko kręcone włosy to ci wyjdzie bez problemu

Gość madziaksaissad
Mam falowane włosy ale ta cholerna grzywka mnie wkurza. Nie mogę jej ułozyć. Muszę tone lakieru dawać zeby ona się trzymała " w górze". A wolałabym jakieś inne sposoby.

Gość zxzxzx
niektórzy mają to szczescie i efekt "push-up" bez żadnych lakierów, żelów ani pianek

Gość madziaksaissad
Taa a ja mam 0 szczęscia. Włosy ogólnie mi się fajnie układają mam jak na tym zdjęciu ale ja mam z grzywką ! A chce mieć jak na tym zdjęciu.

a na tym drugim zdjeciu to ja osiagam taki efekt ze wilgotne wlosy czesze do gory i robie kucyka "cebule" tak zeby mi grzywka w niego weszla;) pryskam lakierem i chodze do wyschniecia pozniej rozpuszczam i mi sie tak trzyma caly dzien;)

Gość madziaksaissad
O to muszę spróbować. Z tym że ja będę miała mniej wiecej tak jak na tym pierwszym zdjęciu :)

Gość zxzxzx
ja bym jeszcze spróbowała je lekko podtapirować a potem delikatnie rozczesać i ułozyc na bok, moze tak szybko nie opadną

Gość madziaksaissad
Tak czy inaczej lakierem pewnie będę musiała je potraktować.

Gość zxzxzx
ja robie wszystko żeby właśnie przylizać te moje kłaki i też nakładam tone żelu i lakierów :o

pocwicz cos wymyslisz:) aha ja tez mam falowane wlosy i grzywke hmm do polowy policzka wiec widzisz ze wcale nie dluga:) dasz rade cos wymyslic:)

Gość madziaksaissad
Mam nadzieje ze coś wymyśle :) Owszem kiedys zrobiłam taką fryzurę ale nie chcecie wiedziec ile lakieru na to poszło.

Gość madziaksaissad
Dzięki za radę :)

a jak potem rozczesalas po tym wlosy? btw jak tapirujesz i np lakierujesz wlosy to dobry do rozczesania jest suchy szampon:) powodzenia:)