Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amandaa155

do ktorego tc bralyscie magnez i w jakich dawkach !!! ??

Polecane posty

2 tyg temu wyszlam ze szpitala na wypisie mialam zapisany magnezin 500 ,2 razy dziennie i kontrola gin za tydzien ,ale mojego lekarza nie bylo mial byc dopiero za dwa tyg wiec kontynuowalam ten magnez ,ale okazalo sie ,ze kolejny tydzien go nie ma i bedzie dopiero w przyszly czw i nie wiem ,czy mam lykac ten magnez ,czy nie ?? czy moze on byc szkodliwy jesli jest w takich sporych ilosciach ,a ja go biore juz 4 tyg ,a do przyszlego czw bedzie to juz 5 tyg ...w szpitalu przez 2 tyg bralam 3*dziennie ten 500 , a wdomu 2 razy dziennie ten 500... nie chce go tez sama przerywac ,ale nie chce tez brac jesli jest zbedny ..dodam ,ze mam rozwarcie 2 cm i miekka szyjke na to go biore ,slszalam tez ze powinno sie brac do 37 tc a potem przerwac ,ja jestem od ubieglej srody 37 wg miesiaczki ,a wg pierwszego usg 36...dodam ,ze ten moj magnez to jest magnezin 500 i zawiera 130 mg jonow magnezowych w postaci 500 mg magnezu ciezkiego ..prosze o pomoc !! nie wiem co robic zupelnie !!

Gość Ty normalnie jesteś
WYPIERDALAJ skoro normalnie do Ciebie nie dociera IDIOTKO!!!!!!!!!!!!

Gość krakowianka z urodzenia*
ja jak nie zapomne to biore ASMAG forte 2 tabletki 2 razy dziennie. ale czasem zapominam:/ jestem w 14 tyg w 11 lekarka kazała brac

Gość krakowianka z urodzenia*
1 tabletka zawiera 500mg magnezu