Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pacynka 22

Oszukał mnie, ma kogoś.

Polecane posty

Witam, Niedawno poznałam fajnego faceta. Myślałam do pewnego momentu, że znam się na ludziach i umiem wyczuć jeżeli ktoś kłamie. Mówił mi, że miał kogoś, ale z powodu tego, że był zbyt zapracowany rozstali się. Śmiem podejrzewać, a nawet jestem pewna, że on ma kogoś, bo raczy się ze mną spotkać tylko raz w tygodniu.Jestem zdołowana. Nie ma chyba fajnych facetów wokół mnie, którzy szukają kogoś na stałe , tak jak ja szukam. Sami podrywacze i zboczeńcy. Ja mam 22 lata on 29.Znamy się 3 tygodnie.

Gość po 3 latach też kąłmia
.

Gość ale desperatka :D
zna faceta 3 tygodnie po 1 raz w tygodniu i już sika w majty, że to kandydat na stałe :D:D:D:D:D:D

Jestem desperatką, bo już zbyt wiele razy mi się z facetami nie udało. Mam już dosyć samotności. I bede sikac w majty!!!!!

Gość ManiaWszędobylska
Też tak myślę- nie ma facetów, którzy poważnie myślą o przyszłości. A jak już taki jest to jest 40- letnim starcem

Ja mu nie napiszę, że chcę się spotkać , bo wyjdzie na to, że się narzucam i może on się obrazi na mnie albo da sobie po prostu ze mną spokój.

Gość nie rozumiem takich ludzi
matko.. widziałaś się z gościem 3 razy i już chcesz prawie życie sobie z nim układać :O i jakie "oszukał mnie"? Skąd Ty możesz wiedzieć, że Cie oszukał?! Przecież to tylko i wyłącznie Twoje wymysły, że kogoś ma. Pewnie nie podobasz mi się aż tak jak on Tobie, i nie wiąże z Tobą jakichś planów. Albo faktycznie jest zapracowany - przecież to bardzo możliwe.

Gość nie rozumiem takich ludzi
mój nick nie tyczył się Ciebie ;) to jest mój stały nick, którym się podpisuje

Czy ja mam się listownie zapowiadać, że chcę się z nim umówić????????? Jak można wcale nie mieć czasu dla kogoś?

Gość polemik
Tak to jest jak bierzesz starszego idiote, mloda dupo do ruchańca

Gość ja też od niedawna
Ja spotykam się drugi tydzień, ale na razie był tylko jeden dzień, kiedy się nie widzieliśmy. Codziennie znajdzie dla mnie czas, choćby późnym wieczorem ale znajdzie. Jak się nie widzimy to i tak telefony, smsy, gadu gadu. Oczywiście nie mam wątpliwości, że mu zależy. Ale nie ma co się cieszyć, to się i tak skończy zapewne :D