Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sranienarzadko

Dziewczyna z Sympatii

Polecane posty

Gość sranienarzadko

Witam. Od 2 miesięcy piszę z dziewczyną z Sympatii. Raz się spotkaliśmy dokładnie 29 lipca. Dla mnie było ok ona też tak twierdzi, ale unika więcej spotkań. W zwykłe dni twierdzi, że nie ma czasu bo jest zmęczona po pracy. W weekendy też się wykręca np na prośbę o spotkanie zmienia temat, albo twierdzi, że ma szkolenie z pracy, albo się nie odzywa cały weekend a później pisze, że była u koleżanki, aby odpocząć. w ten weekend znowu się nie odzywa. W tygodniu normalnie piszemy. Przestać jej odpisywać? Myślę, że jakby jej trochę na mnie zależało to by znalazła godzinę w weekend, aby się spotkać.

Gość ASDADFASDF
ma weekend ma meza ------baranie niedomyslny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość daj sobie z nią spokój
ona pisze sobie z tobą z nudów albo bawi się tobą. Też kiedyś na taką trafiłem i powiem Ci, że im szybciej ją olejesz i zapomnisz tym lepiej. Weź przestań z nią pisać, wykasuj jej numer i jak masz taką opcję w telefonie to zablokuj jej nr żebyś nie otrzymywał od niej sms. Tak będzie najlepiej.

Gość sranienarzadko
Mam odpowiednich znajomych, którzy mogą mi sprawdzić różne rzeczy. Na pewno męża nie ma i nie miała, nie karana itp. Formalnie normalna dziewczyna. Ja odnoszę wrażenie, że ze mną pisze, ale czeka na kogoś lepszego. Przestanę jej odpisywać, zobaczę co będzie.