Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas 1990r

czy małżeństwo w wieku 22 lat to dobry pomysł?

Polecane posty

Gość lukas 1990r

jak wyżej

Gość gkagkkkgkgkkbshsh
w żadnym wieku to nie jest dobry pomysł

Gość ewtwetweewwe
też tak uważam, nie idź tą drogą! :classic_cool:

jeśli zadajesz takie pytanie na forum internetowym i dotyczy ono ciebie to odpowiedź brzmi nie. do małżeństwa trzeba dojrzeć. jedni dojrzewają już w wieku 18 lat. a inni i po 40 nie będą odpowiednio dojrzali.

Gość lukas 1990r
czemu tak uważasz? ja widzę już teraz że troche się zmienia. koniec prywatnego czasu...

beznadziejny pomysł :classic_cool: ale jeśli czujesz,że musisz kogos zaobrączkować bo inaczej Ci zwieje i nie znajdziesz lepszego/lepszej to dobry pomysł :classic_cool:

to dziwnie się Wam kojarzy malżeństwo! Jeżeli nie ma dzieci to żyje sie nie wiele inaczej niż będąc razem i mieszkając samemu. Robisz co chcesz, wspólnie zajmujecie się obowiązkami domowymi które do tej pory nalezały tylko do Ciebie małżeństwo jeżeli wychodzi sie za odpowiednia osobę to fajna sprawa

Gość W młodym wieku zamążpójście
Wyszłam za mąż mając 19 lat do tego jeszcze studiowałam.Przeżyłam z moim mężem 45 lat. Mąż zmarł i zostałam sama,ale nie tak do końca samotna ponieważ mam dwójke dorosłych dzieci.Odwiedzają mnie,dzwonią często ale mają swoje rodziny więc nie chcę im sie narzucać.Na szczęście pracuję.

Gość a byłaś szczęśliwa z mężem
przez te 45 lat?

jesli jestescie ze soba na tyle by szczerze powiedziec, ze sie poznaliscie i sie kochacie to dlaczego nie. Mysle , ze jednak na takie odpowiedzi dojrzaly czlowiek nie szuka tu odpowiedzi....

Ja z moim planujemy ślub za rok czyli będę mieć 21 lat. Wszystko jest dla ludzi którzy wiedzą co chcą a nie bujają w obłokach :)

Zycze wam zeby wam sie udalo... Sa malzenstwa zawarte w tym wieku ktore przetrwaja parenascie lat a sa takie , ktore jak ty byly pewne powodzenia i klops :-P