Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaha28

Kto mi pomoże zemścić się ?

Polecane posty

Gość jaha28

Kochany małżonek znalazl sobie kochankę. Znalazłam takie dowody że mam 100 % pewności. Narazie siedzę cicho , ze niby nic nie wiem. On nie daje mi w ogóle odczuć że coś z nami jest nie tak. Mamy fajne relacje, fajny sex i dlatego nie rozumiem dlaczego mi to zrobił. Zdrada jest nie do przeżycia! jakos na środkach uspokajających przetrwałam te 1,5 miesiąca bo tak długo już wiem. Mamy dziecko i dla niego muszę stać na nogach. Pisali sobie smsy i wiem że ta dziwka wiedziała że on ma żonę i dziecko i mimo tego spotyka się z nim. na jej temat nic sie nie dowiedziałam ale mam jej nr telefonu i chciałabym żeby ktoś kto pracuje w PLUSIE pomógł mi zdobyc jej dane. Od tego gnoja oczywiscie odejdę akle najpierw utruję gołąbeczkom życie tak jak oni zmarnowali moje.

Gość milvaser
jeśli Wam sie układa to po co marnować rodzine jemu minie i tyle

Gość rebelia państwoqa
sprawdz jego listę znajomych na fb.

Gość jaha28
no niestety on nie jest nigdzie zarejestrowany ani na fb, nk , nigdzie

Gość jaha28
do milvaser; niestety nie zapomnę ani nie wybaczę mu tego nigdy, to co czuję jest nie do opisanie , nie nawidzę go za to co mi zrobił

Gość jaha28
a może jest jakiś inny sposób na zdobycie danych mając tylko nr telefonu? pomóżcie

Gość luterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sory ale raczej nikt ci nie pomoze.mozna tez zlatwic nr tel jak wiesz w jakim banbu masz rachunek i tam masz kogos znajomego

Gość Mati 123
Wiesz co, sama zadzwoń do niej jak masz numer. podaj się za jakąś tam kobietkę z banku lub jakiejś spółdzielni mieszkaniowej i poproś o dokładne dane, nawet pesel niech poda. Przedstaw się z innego imienia i nazwiska i zachowaj służbowy ton rozmowy. dowiesz sie więcej niż myślisz.

Gość whedif
fajnie że taki outsider nigdzie nie ma konta lubię takich daj mi do niego kontakt :classic_cool: a tak na poważnie nie powinnaś się do nikogo na poważnie przywiązywać dla Ciebie: 🌼 szkoda że Cie po prostu nie zostawił a nie takie hocki klocki kopnij go w dupę

Gość bez pani życie nie byłoby ważn
udaj telemarketerkę, powiedz, że sprzedajesz jakąś super bieliznę znanej marki za pół ceny, wymyślaj tak żeby zdecydowała się kupić i będziesz miała nawet jaj adres :D

Gość Lucekk
milvaser bo zdrada jest niewybaczalna dla niektórych...jasne wybaczyć fagasowi że pieprzył się z kochanicą a potem udawać szczęsliwą i podawać mu obiadek pod nosek

Gość milvaser
no ja nie wiem, ja wybaczyłam i dobrze na tym wyszłam

Gość dddddddddddddddhdh
oj weź mu wybacz, raz kutasa umoczył gdzie indziej niż w twojej piczy a ty już sceny robisz

Gość Kogo to obchodzi?
Ten temat już był i znów o tym samym?? To twoja sprawa i twoj problem. To sa tylko twije chore przypuszczenia.Nie przyłapałaś męża na zdradzie? Co konia obchodzi jak się wóz przewraca? Nie mieszaj do tego innych! Jasne jescze mam ci pomagać się zemscić.Chyba cie porypało????? Nikomu nie wolno podawać danych osobowych.Czy nie wiesz że jest takie coś jak ochrona danych osobowych?

Gość Starterka orange
zadzwoń niby z banku albo niby jako operator z jakąs zajebistą oferta i da ci dane bo ludzie to tłuki!