Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wioślarka

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość koralik026
zdecydowanie nie, a ile w ogóle masz lat??

Gość wioślarka
Mam 18 lat, czemu uważasz, ze jest nieodpowiednia?

Gość koralik026
Ponieważ ta sukienka jest bardziej dyskotekowa niż weselna. Uwież mi, każdy będzie się na ciebie gapił (i to nie z zazdrości). Gdybym osobiście zobaczyła na weselu dziewczyne w takiej sukience - wyśmiałabym ją i stwierdziła, że jest nie poważna, więc zastanów sie. Mniej więcej wiem jaki masz gust, skoro chciałaś iść w takiej sukience. Polecałabym coś bardziej eleganckiego: http://2.bp.blogspot.com/-cQQ9quTGN1c/TgyroWNKJuI/AAAAAAAAA44/D4rl_lb5xD8/s1600/DW410-4.jpg http://z2.ibutik.pl/ibutik198/0e36c288000f086a4f2693dd/asos-tfnc-sukienka-koralowa-koral-grecka-ramie-s-m.jpg

Gość wioślarka
Chyba jednak nie wiesz jaki mam gust, bo te które mi dałaś są brzydkie. I poza tym nie zdecydowałam się jeszcze na ta sukienkę. Pytam, bo mam taką, rozważam tez kupienie innej, ale zapytałam czy ta by pasowała a Ty od razu, ze jestem nie poważna i nie potrafię się ubrać.

Gość koralik026
nie chodzi o to że nie potrafisz się ubrać, sukienka nie jest zła tylko nieodpowiednia na taką okoliczność. Kup coś bardziej eleganckiego. Widocznie co do gustu sę pomyliłam, ale stwierdziłam, że lubisz krótkie i w żywym kolorze

Gość wioślarka
No to kupie jakąś nową:)

mi tam się podoba taka sukienka. Jak bym była taka szczupła jak ta panna w tej sukience to bym w niej na pewno poszła na wesele. Teraz takie sukienki są modne. Jeśli jesteś szczupła to śmiało możesz się w nią ubrać. A jak jeszcze nie kupiłas tylko myślisz nad tym fasonem to kup bardziej eleganckiego materiału ale i jest dobra. Pozdrawiam

Gość weselniczka25
koralik026 co ty gadasz za głupoty!Śmiać mi się chce jak czytam to co napisałaś;) Sukienki z tzw.baskinką sa teraz bardzo modne a dziewczyn jest młoda bo ma dopiero 18 lat wiec może śmiało kupić sobie taką sukienkę;) Autorko mi się bardzo podoba twoja sukienka;)Ja sama miałam podobną i byłam na weselu świadkową i uwierz mi nikt się na mnie "krzywo" nie gapił;)

Gość llalallala
ładna sukienka, nie wydekoltowana, pokazuje za to nogi, ma baskinke i modny teraz kolor. Tylko zeby była jakiegos porzadnego materiału własnie. Moze poszukaj gdzies w sklepach, na allegro materiału nie sprawdzisz.

Gość najbrzydsze sa golfy
ze wszystkich sukienek tutaj sukienka autorki jest najładniejsza oczywiście że możesz iść w takiej na wesele

Gość Zakupoholiczka_kolejna
Sukienka jest bardzo uniwersalna i jak najbardziej bedzie Ci pasowała! Mam taką tylko kolor NUDE i wygląda rewelacyjnie! Zadbaj o sliczne dodatki a napewno bedziesz cudnie wyglądała!

Gość według mnie też jest dobra
Ja sama baskinkę założę na poprawiny jako pani młoda i wcale nie uważam, że jest mało elegancka! Zakładaj śmiało i nie przejmuj się głupimi komentarzami :)

Szkoda, bo sukienka się nie wyświetla już. I nie mogę ocenić.

Gość kaczaaak
według mnie powinnać iść w takiej w jakiej się dobrze czujesz. Jeśli ta którą przesłałaś jest właśnie taka to idź w niej i nie patrz na to co kto inny myśli :) ja ide w takiej http://shushu.pl/odziez/pink-sequined-shoulder-sleeveless-dipped-hem-dress---sheinside-com za tydzień i moja przyjaciółka też mi powiedziała, że tak sukienka jest beznadziejna, ale sie tym nie przejmuje! Ważne że mi sie podoba :)

Gość anielskie_włosy
a ja polecam wiosenną kolekcję DAGNEZ - piękne kolory, sporo koronki i tiulu no i co najważniejsze - dopasowują rozmiar do Klientki :) ja osobiście zdecydowałam się na różową Gracjanę, ale dłuuugo miałam dylemat na który model postawić :) sklep online www.dagnez.com

Gość alibabka_333
a ja polecam salony Evita! w Krakowie i na Śląsku. Mają cudne suknie, jakich próżno szukać w innych salonach, tylko tu dobrali mi wspaniałą, długą kreację mimo, że mam 160cm w kapeluszu, a w innych sklepach bezradnie rozkładali ręce :) Naprawdę polecam! Suknię ślubną też u nich kupuję :)