Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toskafka

jutrzejsza poprawka z polskiego!! pomocy ;(

Polecane posty

Gość toskafka

Mam poprawkę z polskiego. Mam zakres materiałów i wgl. Problem polega na tym, że mam takie punkty: "Uniwersalny i ponadczasowy charakter WYBRANEJ przypowieści biblijnej.", Treny jako arcydzieło renesansowe. Dokonaj analizy WYBRANYCH tekstów. ", "Próba analizy I interpretacji WYBRANEJ pieśni Horacego." . Problem polega na tym.. czy to ja mam wybrać? Bo nie podali jakie.. Bo chyba nie mam się uczyć wszystkiego? strasznie dużo trenów, pieśni itd Czy to oni wybiorą podczas poprawki? : / Czy to ja mam wybrać? Mieliście może tak? Z góry dziękuję :)

Gość wapno w granatach
ale matury czy czego?

Gość wapno w granatach
z tego co można zrozumieć to sama masz sobie wybrać. Trochę dziwne ale w sumie nigdy poprawki nie miałam to nie wiem.

Gość Palomaaa
Masz się nauczyć na wszystko, a oni sobie wybiorą temat.

Gość a ja wiem i powiem
ja mialam kiedys poprawke ale z angola :O podal nam facet kilka tematow, trzeba bylo nauczyc sie wszystkiego a na poprawce bylo kilka pytan z calosci :O Wiec chyba musisz wszystko umiec :(

Gość Palomaaa
Nie przesadzaj, to tylko 3 tematy. A Trenów przecież nie będziesz omawiała wszystkich, tylko 3-4.

Gość toskafka
nie z matury. ale było to w ten sposob, ze nawet nie mialam okazji spotkac sie z nauczycielka po tym i spytac i mnie to przeraza jak dadza mi inne niz te co sie uczylam. przeciez wszystkich trenów w zyciu nie ogarne. do jednego to duzo a i tak uczylam sie po pare. sama nie wiem :x

Gość ministrand
lepiej się już nie ucz, kładź się spać

Gość toskafka
Palomaaa wiem, ze to tylko 3 tematy. ale mam tez pelno innych tematow. w tym, ze te sa takie niejasne. chociazby walasnie te treny. od cholery ich. a przeciez ja nie tylko to musze pamietac

Gość ejfep
racja, idz spac. a jutro rano wez silna tabletke uspokajajaca, wypij kieliszek wodki i idz w tango ;) nie przejmuj sie- wtedy wychodzi

Gość Palomaaa
Przecież nie musisz omawiać wszystkich trenów

Gość toskafka
Palomaaa wiem, że nie wszystkie ale napisali wybrane. wiec ja nie wiem czy oni wybiora czy ja mam :x

Gość Palomaaa
Ty masz sobie wybrać.

Gość Palomaaa
Te najlepsze wg Ciebie