Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlenkataaa

FACECI- nie zauważacie brzydkiego ciała ??

Polecane posty

Gość marlenkataaa

mam takie wrażenie, że nie widzą cellulitu, rozstępów, blizn, trądziku i innych niedoskonałosci.. JESTEM W SZOKU, jak to możliwe

Gość gotikooo
to masz złe wrażenie. Tak naprawdę facet zauważy nawet to czego ty nigdy nie widziałaś u siebie na oczy

Gość fh
Bo faceci nie patrzą tylko na wygląd,ale także na inne rzeczy

Gość taaaaaaak jasne
jakos moj facet widzi kazda moja najmniejsza zmarszczke ( mimo ze ich nie mam bo mam 24 lata ) najmniejszego wlosa na nodze, czy nierowno rozsmarowany podklad, widzi takie rzeczy ktorych ja bym nie zobaczyla pod lupa, po prostu dramat.

Gość marlenkataaa
zauważaja, ale nie robią z tego NIC kompletnie, nawet nie spytaja.. wiele dziewczyn sie wstydzi ciała, a tu heca.. może tylko ja trafiam na odpowiednich mezczyzn............

Gość gotikooo
"może tylko ja trafiam na odpowiednich mezczyzn.........." chyba tak, poczytaj dłużej kafe to dojdzesz do innych wniosków. Tutaj faceci wypatrzą u kobiety wszystkie mankamenty aby okrzyknąć ją pasztetem

Gość fdesa
jak kocha to nie widzi wad, a nawet jak widzi to akceptuje.

Gość taaaaaaak jasne
moze i akceptuje...ale nie jest to fajne jak mi mowi ' o ale masz wlosa na nodze ' albo ' wez bo cos masz w oku ' ' ale masz kłaka na bluzce '

Gość znowu 10 osób pisze
poniekąd masz rację.

Gość fdesa
otóz to!! oni zwracają uwagę na inne rzeczy niz nam sie wydaje, jeden lubi grube a inny chude jeszcze inny piekne oczy itp. reszta niewazna

Gość marlenkataaa
chodzi mi o ciezsze przypadki jak np. blizny.. faceci nawet słowem nie wspomnieli.. dziewczynie takie cos przeszkadza..

Gość fdesa
blizny da sie usunac laserem, gorzej jak ktos ma krzywe nogi

Wy to macie problemy, leży "goła baba" na łóżku to facet nie szuka blizny na tyłku tylko czegoś ładnego i zawsze coś się znajdzie :classic_cool:

Gość Niektórzy faceci są żałośni
Ahahaha, NIE zauważają ?! Zaczynają zauważać po spędzeniu wspólnie pewnego czasu. Mój były dostrzegał u mnie wady, których sama JAKO KOBIETA bym u siebie nie wynalazła, a przecież fakt bycia kobietą jest w tej kwestii dość istotny ;) Mikroskopijna sucha skórka, dziurka, delikatna smuga, oklapnięty włos - mogłam popaść w kompleksy. To szczególnie zabawne, że faceci prywatnie zazwyczaj przypominają wypuszczone z chlewu knury, a są zdolni doczepić się o mankament w rozmiarze micro.

Gość fdesa
krzywe nogi da sie laserem??? dawaj namiar!!

Gość o kurcze blade, BABO
cellulitu, rozstępów, blizn, trądziku ty to wszystko masz???

Gość taaaaaaak jasne
wlasnie to mam na mysli, po paru ladnych latach potrafi mi wytkanc wszystko, szczegoly ktorych inna osoba by nie zauwazyla, nawet kobieta...na poczatku moze ich nie widzial, ale teraz, mozna dostac kompleksow :/

Gość fdesa
to wole krzywe miec. moze jest taki który lubio laski z krzywymi

Gość fdesa
ogolone są wiec git:) a najwazniejsze i tak dobre serce i u laski i u faceta

Gość gusta i guścikiiiiii
"Mikroskopijna sucha skórka, dziurka, delikatna smuga, oklapnięty włos - mogłam popaść w kompleksy." U mnie jest identycznie :O

Gość marlenkataaa
to fajnie, że sa faceci którzy patrzą na dusze i chociaz ładna buzia cos rekompensuje..

Gość fdesa
ta puenta jest genialna

Gość fgrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
widza ;) ... tylko zdarzaja sie nieliczne egzemplarze ktorym to nie przeszkadza :P bo dla nich kobieta to nie tylko "opakowanie" :) Moj od ponad 20 lat uwaza mnie za ideal :P choc do idealu mi daleko... a jak mu czasami marudze ze cos jest u mnie nie tak (nie byla bym kobieta gdybym nie marudzila :P ) to oswiadcza : "nie mamy po 20 lat wiec nie mozemy jak 20-latkowie wygladac" :)

Gość marlenkataaa
my w oczach mężczyzn, zawsze przesadzamy i wyolbrzymiamy.. dzieki takim mezczyznom ktorzy akceptuja, mozna byc szczesliwa.. niesamowite postrzeganie meskie jest