Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbsdjhdku

snia mi sie trupy ciagle

Polecane posty

Gość hbsdjhdku

Od 20 lat snia mi sie ciagle trupy prawie noc w noc. Czy to normalne? Mam juz 35 lat. W sumie mialam to w dupie. Ale czesto budze sie w nocy bo np. Jakis trup mial dom mnie sprawe.. i potem nie spie I tak caly czas. Zmeczona juz jestem. Pytam powaznie. Mecze sie. Nikomu nic nie zawinilam. Jestem zmeczona od tych snow popieprzonych.

Gość Lady Diva 69
Mniej pić trzeba. Masz początki delirium tremens.

Gość hbsdjhdku
glupia jestes jak but, pytam powaznie. ja tak mam miestety. ale nie bylo mojej matki i dlatego czuje problem.

Gość Margo z Amazonii
Śnią mi się tukany. To straszne i to mój największy problem... Co robić?

Gość chrystusie jezusie;(
kuurde mam tak samo tyle że ja mam 19 lat i od 2 tak mam :o

Gość Margo z Amazonii
K...a, odwiedźcie się czym są sny i jak powstają Ją wieczorami myślę o tukanach

Gość hbsdjhdku
ja mam noc w noc trupy. czyli sie przyzwyczailam teoretycznie. ale ciagle newyspana jestem:(

Gość donnaitella
Autorko snia ci sie trupy tzn ze widzisz martwych ludzi , czy przychodza do ciebie ci kotrzy juz odeszli ale we snie sa zywi?

Gość chrystusie jezusie;(
mi sie snia przewaznie jak gnija itp chociaz czasem jakby zyli ale to rzadziej znasz wytlumaczenie tych snow?

Gość ypolinnaj
mi sie sniły kilka miesięcy w dzień w dzień, śniła mi sie moja babcia zmarła :o i jej grób i ona :o na początku sie bałam, a potem sie przyzwyczaiłam... bo ile można? teraz mi sie na razie nie śnią, ale to tak z przerwami mam zawsze wydaje mi sie że jak poszłam na cmentarz to przestawało mi sie to śnić. zna ktoś właśnie znaczenie takich snów?

Gość jakos
mi sie kiedys sniło, że chodziłam po cmentarzu. Na nagrobkach było napisane jakie ze zmarłym leżą ciuchy i można było sobie grzebać jak w lumpeksie. pamiętam, że podobał mi się czarny stanik rozpinany z przodu.

Gość donnaitella
Niestety nie znam wytlumaczenia takich snow. Ja mialam czasem sny o zmarlych ale w moich snach oni zyli. Tylko raz mialam sytuacje ze osoba zmarla snila mi sie lezac w trumnie, dokladnie tak jak ja dzien wczesiej widzialam.