Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Planująca kupić dom

Co praktyczniejsze do noska: roztwór soli fizjologicznej czy wody morskiej?

Polecane posty

Gość młodamama85
Dla mnie tylko i wyłącznie Physiomer Baby (serum wody morskiej). Ma super aplikator- wygodny i bardzo łagodnie dozuje preparat. Ja i mój Kacperek jesteśmy zadowoleni. dodam, że wczesnej przetestowałam już sporo tego typu produktów.

Gość gość
Co to jest serum wody morskiej?? o.O

Gość Julia 98
uważam że woda morska jest fajną alternatywą dla osób, które nie chcą stosować silnych leków podczas kataru. Obecnie moim faworytem jest Purinasin, który zawiera pantenol, a pantenol łagodzi podrażnienia

Gość mama wrześniowa
Purinasin jest dobry przy tym tani i wydajny. Wcześniej stosowałam Marimer ale tryska z dużym strumieniem i po prostu jest to bardzo nie przyjemne

Gość Lekarz pediatra
Sól fizjologiczna jest znacznie bezpieczniejsza dla niemowlaka, ale widzę w komentarzach nachalny marketking kryptoakwizytorów soli morskiej, którzy z premedytacją podają konkretne marki produktów, dlatego proszę rodziców o czujność!

Gość gość
Ja wlewam sol fizjologiczna do pojemnika po wodzie morskiej i niemam problemu z aplikacja do noska. Sol lepiej dziala bynajmniej u mojego synka.

Gość mamanapelenetat
ze swojej strony polecam wodę z babycap, uzywamy od zawsze tej samej, ma fajny strumien, a to wazne