Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sick of it all.....

dlaczego kobiety nie interesuja sie sportem?

Polecane posty

Gość sick of it all.....

?

Gość kalozerca
to stereotyp

Gość sick of it all.....
chocby dlatego,ze na kafe tematow sportowych jest jak na lekarstwo,praktycznie zero

Gość sophie eli
wlasnie wcale ze nie stereotyp! Wiec biegam i na scianke chodze tylko z facetami. Maz nie jest zadowolony ale kolezanki wola kolejna diete niz ruszyc tylki.

Pewnie zauważyłeś, że to forum jest trochę inne. A na kafe normalne tematy nie mają racji bytu. Stąd, nawet jeśli taki powstaje, nie utrzymuje się on zbyt długo, ponieważ w przekonaniu użytkowników jest po prostu nudny.

Gość sick of it all.....
ale sa kategorie takie jak porod,ciaza,życie uczuciowe,moda itp a sportu nie ma?a jak wiadomo,kafe kierowane jest do kobiet

Niestety struktura kafe nijak jest uzależniona od nas samych. Tak więc to nie tyle brak naszego zainteresowania, co specyficzny zamysł twórców. Może faktycznie kobiety są nudne, puste i sportem interesować się nie mogą? Lepsza paleta kolorów cieni do powiek czy wybór odpopwiedniej szminki. Dyskryminacja w stopniu znacznym, no ale cóż. Niektórzy właśnie taki poziom tu reprezentują, zasada kafe - wychodzimy naprzeciw oczekiwaniom naszych użytkowników. ;)

Gość vnvbmv
ja pylam na fitness kilka razy w tyg wiem, że to taki specyficzny "sport" ale w innych zawsze byłam cienka :)

Gość sick of it all.....
eM aJ Może faktycznie kobiety są nudne, puste i sportem interesować się nie mogą a moze po prostu nie mają tej części w mózgu,która jest odpowiedzialna za interesowanie się sportem?;)

Skoro taki śmiały wniosek, czekam na oświecenie. Jakaż to część jest odpowiedzialna właśnie za to zainteresowanie?

Gość sick of it all.....
Jakaż to część jest odpowiedzialna właśnie za to zainteresowanie? Podobno w mózgu są odpowiednie miejsca odpowiedzialne za różne rzeczy;)

Gość Sunrise1234
A dlaczego wrzucasz wszystkie dziewczyny do jednego wora? Są takie co lubią sport i takie, których on nie interesuje. Ja prowadzę sportowy tryb życia i nie woybrażam sobie inaczej.

Gość tylko im jedno we łbie!
dlaczego mężczyźni nie interesują sie własnymi żonami i dziećmi ?

Gość sick of it all.....
Sunrise1234 Chodzi mi o to,że na największym forum dla kobiet,jakim jest kafe, nie ma działu tematycznego o sporcie(o modzie,zwiazkach itp jest) a na ogólnym w zasadzie brak jest tematów sportowych. Więc myśle,że moje pytanie nie jest wyjęte wiadomo skąd:)

Gość Sunrise1234
Ok, niech Ci będzie :) W sumie zgadzam się, że brakuje takiego forum tutaj.

Gość sick of it all.....
Wychodzi na to,że twórcy kafeterii zapomnieli o kobietach kibicach albo powielaja stereotyp,ze kobiety sportem się nie interesuja:)

Gość Sunrise1234
Niestety