Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryptonim b

co za zona

Polecane posty

Gość Krakowiaczek 1
Ta wtedy go zamknie w klatce,albo ruszy dupa 2 razy i przez tydzień będzie ok.Potem wróci wszystko do normy.

Gość kryptonim b
musiałaby to wiedzieć, widzieć chyba przyprowadzę koleżankę przed Jej przyjściem z pracy,że niby na kawe wpadła

Gość cuukier puuder
oregano nie wiem wyniki bym musiała mu zrobić ;) ale chyb ma wporządku, kurcze przed ślubem był czuły itp dobrze się kamuflował zdobył i osiadł na laurach

Gość oreganoo
Kryptonimie, nie wiem czy to z koleżanką w domu to nie za daleko...ale cholera wie...cukrze, nie wiem co powinnaś zrobić bo sama nie wiem co robić, ale na pewno nie czekać aż samo się zrobi- bo się nie zrobi :)

Gość cuukier puuder
taa wiem :) ale chwilowo pomysłów mi już brak

Gość kryptonim b
za daleko to już zaszły sprawy miedzy nami a w zasadzie to nie zaszły:P może tak zrobie i jeszcze zaprosze taką ktorej nie zna i ktora lubi być skromnie ubrana,że też wcześniej na to nie wpadłem:D Tylko żeby człowiek musiał kombinować takie rzeczy żeby z żoną do łóżka częściej chodzić przecież to już nawet nie wiem co

Gość cuukier puuder
dostanie dopalacza ;) gorzej jak zadziała w drugą stronę..

Gość kryptonim b
jak bedzie jeszcze gorzej to aż tak wiele nie strace:D

Gość cuukier puuder
hehe no w sumie masz racje ;) w takim razie może być tylko na plus ...oby

Gość oreganoo
Kryptonimie, zgadzam się, to głupie żeby tak kombinować, powinno wystarczyć powiedzenie o tym, zwyczajna, poważna rozmowa, coś w stylu: kocham Cię, ale nie wyobrażam sobie dalszego życia z Tobą, będąc ciągle sfrustrowanym seksualnie, musimy coś z tym zrobić bo nic dobrego z tego nie wyniknie...ale nie, koleżanki trzeba do domu przyprowadzać :D

Gość żona....
cukier puder rozumiem w 100% :(;/

Gość cuukier puuder
żona: widać nasi mężczyźni mają tak samo tylko szkoda że my na tym tracimy :(

Gość oreganoo
Cukrze, Kryptonimie- wszystkiego dobrego! Samych niespokojnych nocy u boku ukochanych!:)

Gość cuukier puuder
dzięki oregano ;)i wzajmnie

Gość kryptonim b
dzieki i Wam tego życzę

Gość oreganoo
...oby tak było:)

Gość maz nie chce seksu
:(

Gość facet35
żono dzis dopiero na obiad moge przyjechac bo wczoraj musiałem uciekać

Gość TeżMamZaMało
a mnie się wydaje,że na mojego nie działają żadne triki,że niby ktoś inny mi chodzi po głowie.Nie raz robie jakieś podchody,jakby strasze go pomiędzy wierszami,ze ktoś inny mi dogodzi i co?dajcie spokój,to nie działa.

Gość facet35
obca żona zadziała a swoje po kilkunastu latach to juz nie bardzo ,tak juz jest,lecz pewnie są wyjątki

Gość TeżMamZaMało
jakie kilkunastu latach?łącznie jesteśmy 6 lat razem.

Gość facet35
to nie ma znaczenia jedni maja brak zainteresowania po kilku miesiącach inni po kilkunastu latach.wiec widzicie jak jest

Gość TeżMamZaMało
Wiecie co jest naj naj najbardzeiej wkurzające?,że ja np.uchodzę za bardzo atrakcyjną kobietę,serio,słyszę to non stop,jestem zadbana,szczupła,mam ładne czyste(bez żadnych rozstępów)ciało,ciemną karnację,chodzę dobrze ubrana i co???co mi po tej urodzie jak nawet nie ma kto mnie dobrze zerżnąć!lata przemijają a ja nawet nie mogę korzystać z tego ciała i urody teraz.Co mi potem jak już wszystko sflaczeje i zmarszczki będą.Ja chce się teraz seksić i szaleć w łóżku!i żeby ktoś to docenił co ma.Ja mogłabym celebrować ciało męża,ma idealne proporcje,jest wciąż moim ideałem-mimo lat razem.

Gość kryptonim b
widze,ze jeszcze tu jestescie:-) ale chyba juz wyczerpalismy temat, na kolejne pomysly bedzie ciezko wpasc tak czy inaczej 🖐️:-)

Gość facet35
wiem o czym mowisz chcesz aby doceniali cię mężczyzni i ten jeden, tak by cie całował pieścił ,wkładał ci niespodziewanie ręce pod spódnice , przyszedl na kolanach i wylizał cię profesjonalnie itd . To chyba musze cie zmartwic ze nie z mężem ,bynajmniej nie ze swoim-)

Gość kryptonim b
TezMamZaMalo jezeli jestes jak opisujesz to na pewno nie jeden bylby chetny,sadze ze nawet kolejka by sie ustawila,takze na bank mialby kto Cie zerznac tylko kwestia tego czy Ty bys chciala:-)

Gość jestem po 60
Sex jest piękny w każdym wieku, nawet wtedy gdy już wszystko sflaczeje (poza jednym mięśniem). Nawet zmarszczki nie przeszkadzają.Ciało w każdym wieku można celebrować. Pożyjecie - zobaczycie.

Gość kryptonim b
dark przyzwyczaic sie do braku seksu sobie nie wybrazam bo po prostu mnie nosi i jestem wnerwiony. Chyba,ze masz jakis opatentowany przez siebie sposob?