Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hefuhrofhr

Przyczyna śmierci?

Polecane posty

Gość hefuhrofhr

Kobieta którą znałam ostatnio zmarła. Nie była stara (miała 28 lat), nie chorowała. W nocy wracała do domu samochodem, po południu poszła się zdrzemnąć bo źle się czuła, chciało się jej spać i już się nie obudziła. Przez nos poszła i usta poszła jej krew podobno. Co mogło być przyczyną śmierci? Rodzina nie chciała robić badań.

Gość weż się lepiej trzymaj od tego
COŚ JEJ PEKŁO W GŁOWIE,JAKIES NACZYNKO,TĘTNIAK--TAK JAK KTOŚ POWYŻEJ NAPISAŁ RODZINA NIE CHCIAŁA ROBIĆ SEKCJI ZWŁOK A NIE BADAŃ MŁODA BABKA. SZKODA. LEDWO ZACZĘŁA ZYĆ DOROSŁYM ZYCIEM,A JUŻ MUSIAŁA ODEJŚĆ

Gość Ale glupoty wypisujecie
A to dziwne bo sekcja zwlok moze nie byc wykonywana w przypadku leczenia na jakas chorobe albo gdy zmarly dobiegal lub skonczyl siedemdziesiat lat. A juz napewno sekcja musi byc zrobiona w przypadku gdy osoba zamieszkuje sama i umiera w nieznanych okolicznosciach,rodzina w takich wypadkach nie ma nic do gadania a tylko prokurator podejmuje decyzje bo takowy musi byc w przypadku samotnej smierci w domu.

Gość SabinaSarnkowa
sekcja napewno byla i napewno prokuratura jesli zmarla sama w domu wiem bo tesciowa miala podobnie tylko bez krwi a takie sprawy nie moga byc zostawiane tak od tak byc moze miala wylew albo zator

Gość moja koleżanka miała
18 lat i też do ostatniej chwili chodziła,tego samego dnia byla w szkole,wrocila i pakowala rzeczy dla mamy ktora byla w szpitalu. Polozyla gotowa torbe i poszla do ojca na chwile. Wracała,nie doszla... zemdlala tuz przed drzwiami swojego pokoju.Przytomnosci nie odzyskała.przyczyna?zator tetnicy plucnej

Gość hefuhrofhr
No ja nie wiem jak to jest prawnie bo tej sekcji zwłok autentycznie nie było. Zmarła w piątek a w niedzielę ją pochowano.

Gość hefuhrofhr
No i sama nie mieszkała, mieszkała z rodzicami nadal. Jej matka poszła ją budzić na obiad i ją znalazła martwą.