Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbvhjh

zmuszanie do jedzenia- typowe wsrod Polakow!!!

Polecane posty

Gość bnbvhjh

Dlaczego jezeli odmawiam jedzenia ciasta, picia drinkow, coli, slodyczy od razu spotykam sie z komentarzami typu: a co ty sie odchudzasz? no przestan ,przeciez jestes szczupla.No zjedz, nie wypada. czy tepe dzidy nie czaja ze ktos moze miec podatnosc na prochnice? zagrozenie cukrzyca? lub zle sie czuje po gazowanych napojach? jak zdjelam panierke ze schabowego u tesciowej, to ona malo co nie umarla ze zdzwienia, bo przeciez to takie polskie zrec tlusto z panierka smazone

Gość księżyc w pełni ....
po pierwsze: nie musisz być wulgarna po drugie: masz rację, też walczę ze zmuszaniem mnie do jedzenia słodyczy, picia mleka, jedzenia jajek itd itd i nie mam ochoty tłumaczyć się każdemu dlaczego...

Gość też tego nie znoszę - wmuszani
a czegoś do jedzenia jak nie mam ochoty. Kiedyś na spotkaniu rodzinnym zmusiłam się do wpychania tego wszystkiego po czym większość zwróciłam na ten stół :) Już mnie nikt nie namawia :)

Gość bnbvhjh
wiadomo ze lepiej smazyc bez panierki wtedy mniej tluszczu ale jak juz zeskrobie panierke to tez cos to da i te salatki z majonezem fuuuuuuuuuuuu najgorsze sa utodziny np pani krysi z pracy, na stolach pelne talerze kremowych ciast i jak nie zjesz minimum 3 kawalkow, jestes zasypywana tysiace pytan i oskarzen polacy strasznie wpierdalaja sie w innych zycie

Gość bnbvhjh
jestem wulgrana bo mnie to wkurwia na maksa jestem tu anonimowa to przeklinam nie cierpie tepych dzid ktore zagladaja innych do talerza

Gość przeczytaj co napisałas
moze zrozumiesz jaka jesteś prosta i głupia , zero kultury , jak mozna iść do kogoś na obiad i zwalać panierke ? jesteś niewychowana idiotką i tutaj cały problem masz sama ze sobą

Gość bnghhj
chamstwem jest zmuszanie kogos do jedzenia panierki skoro takich rzeczy nie je!!! a jezeli na stole wszystko jest smazone tluste z majonezem to nie bede jadla swinstwa aby zadowolic innych

Gość t54g5
niby slusznie ale powinnas zrezygnowac z calego schaba i zjesc inne rzeczy

masz rację najbardziej mnie wkurza to na imprezach nie mam ochoty się przejadać, ale nalegają, ciotki, babki itd. poza tym odmowę traktują jako znak, że nie smakuje tak samo moja mama jak już ją odwiedzę to ciągle tylko jeść chce mi nakładać a jak już wspomnę, że nie mam zamiaru jeść mięsa to wielce urażona nie każdy lubi wpieprzać do nieprzytomności np. w święta wszyscy tylko żreć żreć żreć mi lepiej smakuje jak zjem jeden smakołyk, nie przejem się, wtedy ten smak jest o wiele lepszy i doznania także o wiele lepsze

Gość t54g5
tez ostatno nie lubie sie przejadac;/