Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsas

Jakiego faceta bym chciała

Polecane posty

Gość dsdsdsas

1. musi mieć własne zdanie. Nie lubię kiedy facet we wszystkim przytakuje, albo nie potrafi powiedzieć co lubi, zanim ja tego nie zrobię 2. musi mieć własne życie i zainteresowania, hobby (lub ewentualnie miećjakąś swojądziedzinę, w której jest dobry) 3. poczucie humoru jest musem :) Humorem można nadrobić wiele braków 4. inteligencja, która jest związana z poczuciem humoru. Może być nieco ironiczny. ;) I to by było na tyle. :) Spotkałam takiego faceta, ale niestety nie wyszło.

Gość dsdsdsas
Wielki Elektronik, biorę w ciemno. :D

Gość Krakowiaczek 1
Wypisz,wymaluj ja;)

Gość samuel l jackson
Co to za skromne wymagania. Dodaj cos jeszcze autorko bo kazdy je spelnia :D

Gość dsdsdsas
Samuel, właśnie nie każdy :O Hm, co mogęo sobie napisać :P Bywam ironiczna; myślę, że mam spoko poczucie humoru (choć nie każdy je rozumie ;)) właśnie z tym facetem, o którym wspomniałam w pierwszy poście świetnie się rozumiałam, i od tego czasu nikogo takiego nie spotkałam...). Mam własne zainteresowania, i własne życie. Bardzo lubię własne towarzystwo i samotność, ale cenięsobie też towarzystwo znajomych :)

najlepszy jest punkt 4, jak posiada się ironiczną inteligencję to czasem jak się coś komuś powie to on sam nie wie czy się go obraziło czy pochwaliło, i zastanawia się tydzień zanim zrozumie, czasem udaję idiotę, wtedy jak ktoś chciał mnie obrazić to jak udam głupka to znowu nie wie o co chodzi i się zastanawia tydzień o co chodziło

Gość dsdsdsas
Właśnie życzę sobie kogoś, z kim będę mogła prowadzić takie specyficzne dyskusje :P Nie każdy umie rozmawiać w taki sposób. A mi bardzo tego brakuje.

Gość 22 lata czuje koniec swiata
Mnie facet musi imponować przynajmniej jedną rzeczą, musi być silny i wysportowany, musi mieć swoich kumpli i "swój świat", w którym nie ma mnie. Poza tym musi mieć jakieś swoje ZASADY... to bardzo ważne, żeby był lojalny, uczciwy, kulturalny kiedy trzeba etc. Dbałość o higiene(!!!!) Spontaniczność, nieprzewidywalność, kreatywność, gotowość do podejmowania szybkich decyzji. I to, co wymieniła autorka :)

Gość samuel l jackson
No dodaj cos jeszcze, nie badz taka skromnisia :P moze teraz wyglad? zainteresowania?

Gość dsdsdsas
Jestem drobną brunetką. :P Jeśli chodzi o zainteresowania to wolęzachować to w tajemnicy, cenięsobie anonimowość, szczególnie na tym forum. :classic_cool:

Gość dsdsdsas
Polska centralna

Gość dsdsdsas
Aha, dodam jeszcze coś, na co również zwracam uwagę, a mianowicie styl pisania (polskie znaki, wielkie litery, przecinki itd) :D Nie jest to bardzo ważne, ale znaczące :D

Gość Krakowiaczek 1
dsdsdsas-Niby styl pisania to drobnostka,a jednak cieszy oko:)

Gość Ruda24
I najważniejsze żeby był wysoki.

Gość samuel l jackson
to moj szczesliwy dzien chyba silny wysportowany ma kumpli swoj swiat (zastanawiam sie czy to aby dobrze :D ) zasady lojalnosc uczciwosc (niestety) kultura higiena x2 spontan nieprzewidywalnosc - nie mi oceniac kreatywnosc x2 szybkie decyzje - (ale nie zawsze sa dobre :D ) plus wlasne zdanie zainteresowania humor ironiczny jak najbardziej ha ale sie dowartosciowalem :D

Gość dsdsdsas
Wielki Elektronik, czy sama znam języki obce, czy zwracam na to uwagę?

samuel to teraz jeszcze 180cm wzrostu i błysk w oku = każda Twoja. :D

Gość dsdsdsas
Znam, ale nie wymagam tego od drugiej osoby (chociażoczywiście dobrze byłoby, gdyby znał, chociażby dlatego, że spora część moich znajomych to obockrajowcy). Ale jeśli spełnia większość wymagań z pierwszego posta, mogę przymknąć oko.

Gość samuel l jackson
mam 186 :D

Gość dsdsdsas
To tyle co ten "mój"... :D

samuel 🌼 opowiedz coś jeszcze o sobie.... :D wzrost masz idealny!!!!

Gość samuel l jackson
Mam ptaka na 13 cm