Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara939393939399393939

boję się że jestem w ciąży

Polecane posty

ostatnio wygłupiałam się ze swoim chłopakiem 2 razy doszedł do wytrysku( nie we mnie) a wieczorem dostałam oj=kresu, czy jest to możliwe że zaszłam w ciąże, bardzo się boję że to mogło się stać;((

Gość sunny38
To mało prawdopodobne. Następnym razem zabezpieczajcie się! Nawet przy "zabawie" a gdbyby doszło do wytrysku, a wy bylibyście bez zabezpieczenia to trzeba pomyśleć o antykoncepcji Po. Tu przeczytasz o co w tym chodzi: http://kobietapisze.pl/pigulka-%E2%80%9Epo-stosunku-ratunkiem-w-sytuacjach-awaryjnych/2012/04/20/

dziwnie sie czuje jakoś ostatnio, dużo czytałam na ten temat ale i tak się boję, mam 18 lat i chciałabym skonczyć szkołę a z dzieckiem to jest bardzo trudne

dostałam okres normalnie ale on jest jakiś słabszy, nie wiem czy to przez mój stres czy może przez zapłodienie;( może głupio piszę ale bardzo się boję

człowiek ma taką psychikę, że nawet objawy sobie wmówi :D na przyszłość trochę rozumu i używajcie zabezpieczeń. btw. można pogodzić dziecko z edukacją, bo parę znajomych jest właśnie w takiej sytuacji.

Gość QewaQ
najwyżej zostaniesz mamą...chciało się zabawy to trzeba umiec ponosic konsekwencje...

jest możliwe że plemniki dostały się do jajowodów?? podobno na powietrzu nie żyją zbyt długo a poza tym podobno środki do prania je zabijają. to prawda??

Gość __oo__
Powiedz lepiej gdzie on się spuścił? Na twoją firanę? Na twoją twarz? Na twoją cipkę? Na koleżankę z twojego pokoju?

na mnie a dokładniej to na moje włosy łonowe:(