Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezzzzdomnaiiibezrobotnaiiiiix

kto widzial w zyciu kogos kto nie zyje juz

Polecane posty

i co mu sie pozniej stalo? Czy byl w normie czy nie? Czy jest to grzech widziec kogos kto nie zyje i sobie z nim rozmawiac???? moze i mu wspolczujac ze nawet po smierci spokoju nie ma przez glupich debili. Bo wiecie - doszlam do wniosku, ze takie cos sie dzieje przez GLUPICH DEBILI. Powiem wam ostatnio BARDZO silnie widywalam zamordowana osoba. I bylo to zwiazane ze mna. Ze ta osoba byla zamordowana PRZEZE MNIE. Ale wiecie W SUMIE wiecie - ja od razu wiedzialam, ze mowi do mnie osoba, ktora nie zyje. No ale co z tego wynikalo? I tyle. Moja wina? W czym? Ta osoba chodzila do mnie na angielski, ale po co? Zebym sie nie liczyla w tej wsi. Ta osoba zatem tez mnie krzywdzila, ze nie mam rozumu. A ja te osobe uczylam bo BALAM SiE ODMOWIC tych lekcji, ze wyjde na wariatke wiecie, ze ja nie chce uczyc prywatnie - brak warunkow. I powiem wam no nie tylko - moze gdybym nie miala takich a nie innych papierow w pracy to bym odmowila bo to bez sensu. I w sumie w takiej sytuacji po jednej lekcji temu uczniowi podziekowalam, ze wiesz co - przeciez ty wszystko umiesz, idz sobie do kogos innego. To wszystko. Bo wiecie jaka ja jestem? Taka. A jednak wiecie w sumie no nie wszystko umial idealnie, ale taki dobry uczen i to takie jakies dziwne ale dla swiegego spokoju??? powiedzialam, ze jak chcesz to sobie przyjsc. Choc uwazalam ze raz i koniec. I wiecie nie wiem ile byl razy, ale chyba na mnie, a mial miec problemy i normalnie przyjsc, a czemu on tak skonczyl to ja nie wiem. On nie przyszedl z problemami z przedmiotu. Choc moze? Ale to bez sensu. Ja to uznalam za jakis pomysl, ktorego ja nie rozumialam i atak nawet nie jego bo on nie byl zly, ale rodzicow na mnie jego za wiecie moja sytuacje w zyciu? A CO ICH TO OBCHODZILO WSZYSTKICH? No czy ja uczylam w szkole tego ucznia? Bo tak mogl przyjsc gdybym w szkole go uczyla mscic sie na mnie za moje problemy. To wtedy mogl przyjsc. BO TAKIE TO JEST PANSTWO - tu kazdy robi CO CHCE, a nie to jak pisze w przepisach, ze np. nauczyciel w szkole nie powinien uczyc ucznia w domu - nauczyciel wiecie , ktory uczy w szkole. I jakbym tu w szkole tak pracowala i by przyszedl to by mial racje udowadniac mi , ze jestem zla, tepa, sama sobie winna sobie. W ogole nie przemyslana osoba z wielkim mniemaniem o sobie. No to chcial sie uczyc czy nie i wiecie to jest jedna sprawa - ja tam swoje powiedzialam i pieniadze wzielam. No co ja mialam zrobic? No wiem co i to zrobilam i skonczylo sie na 1 lekcji bo to bylo BEZ SENSU wszystko. On w ogole nie powinien tu byc, chciec przyjsc i tak dalej. Nie wiem. Byl jakis zaburzony wiecie. I mial sie liczyc z kasa. NO wlasnie - on w sumie mial JUZ zarabiac. Jakos tam - a on byl z dobrego domu i nie zarabial. I tak polegl. A nie mial az tak wysokich wartosci RELIGIJNYCH w sumie oraz no ...hmmm... tak by to wygladalo. Albo mial wiecie jakas bardzo wysoka wartosc bez wielu innych i tak dalej... bardzo skomplikowane. Nie pasowal do biznesu sie dowiedzielibyscie. No ale to jest moja sprawa. Jakby ja byla wiecie w tych biznesach. I ja zaraz wiedzialam widzac te osobe, a widzialam ja kilka razy w sumie 3 razy chyba, ze to nie jest normalne. I z tego chyba sie depresji dostaje i tyle. No ale co ja mam z tym wspolnego. I wiecie ja mam auto - taki rumol i sie dowiem - ale pani ma ten samochod z takiego ukladu. No nie dam sie Z TAKIEGO? Niekoniecznie. Ja powiem ze z prywatnych znajomosci. I wiecie co mi moga UDOWODNIC? Ja mam racje. Z jakich ukladow W PRACY ja mam ten samochod? Bez sensu przeciez. A moze mialam wziac kredyt czy cos. A np. z gieldy? Akurat przypadkiem takie cos. I zobaczcie z takiej nienawisci ale za co taka smierc jeszcze mlodego czlowieka zupelnie bez sensu. I sie dowiem to moja. ALE JAKA? Ze jakas wiocha BRYTYJSKIM PARLAMENTEM I WODA wpieprza mi sie w zycie prywatne KLAMIAC MNIE OD DZIECKA? Jaka moja wina wiecie? Jaka? A te Miroslawe to juz powoli wiecie tez sobie diagnozuje jako chora na leb i sie jej pozbywam tym drugim domem, ktory opisywalam, ze sie do tej poniemieckiej rudery wyniose bo wiecie to jest troche dziwne - taki dom i nic nie mozna z nim zrobic? W SRODKU WSI i tyle. I wiecie ja tez sobie zrobilam cos takiego chyba jak mnie - bla bla bla bla... ten dom jest wiecie po to, zeby ta wiocha miala racje. NO ALE JAKA? Ze ten dom jest pusty? Czy ja musze sie tak wyrazac? I wiecie CO MNIE TEN UCZEN obchodzil - ja BYLAM W SZOKU , ze on przyszedl. I teraz tez jeden szok. A sluchajcie co mnie to obchodzi, ze jakas WIOCHA sobie wiecie pusty dom zostawia i co? ZEBY MIEC RACJE. W CZYM? I tyle. Ze wszedzie to samo? To racja jest PSYCHOLI i ja wiecie powiem po pierwsze to trzeba wiedziec, ze jest taki uklad, ja np. rodzicom tego mlodego czlowieka bym powiedziala, ze sami sobie sa winni i ONI SAMI SWOIM UKLADEM W ZYCIU sobie tak dziecko zniszczyli bo uczestnicza w ukladzie O KTORYM POJECIA W SUMIE nie maja i nie rozumieja jaka w sumie okropna jest ta wiocha bo ja sie nie dam i tyle. I to jest madrosc PUSTEGO DOMU i ja moge podac im adres i niech sobie ten pusty dom wyjasnia wiecie i sie tam wprowadza wiecie i OD RAZU BEDA MIEC racje ale to jest tez skomplikowane - zwlaszcza jesli sobie GLOSNO MUZYKE PUSZCZA. Bo ci ludzie sa tacy dosyc szlachetni a ja sie nie dam wiecie ze oni g wielkie wiedza o calosci ukladu w ktorym uczestnicza i mysla ze to jest PRACA, a to jest PUSTY DOM W SRODKU WSI i wiecie niech ci ludzie tutaj walna sie w paly jaka to ciezka praca ich tu trzyma - wielkie wiecie chalupy i to wszystko i nie zawiszcze, ale ten pusty dom nie wyremntowany w srodku DAJE mi duzo do myslenia i ja jestem z Kevina i ten uczen BARDZO DOBRZE sobie przyszedl tutaj bo byl taki WLADCZY - no i przyszedl se tu i to kilka razy na lekcje niby NA WLADZE jak dla mnie, on byl taki -nie byl taki? I zrobil ze byl aktywny w kosciele powiedzmy NA KARIERE. No to bez tego kosciola. On na wladze tam byl. Ale nie umial sie okreslic - nie umial tego nazwac wiecie i zrobila sie tragedia bo ludzie w miescie nie rozumieli go. Ale czy to jest moja sprawa? No i on po prostu padl ofiara bestialstwa, ale z tym sie musi pogodzic, ze tak sobie wybral NIE DO KONCA PRZEMYSLAWSZY SOBIE wiecie temat ukladow lokalnych, z ktorymi generalnie nie byl zwiazany bo sie nie dam. A to sa uklady polsko - niemieckie wiecie. Ale czy ci ludzie maja racje? Nie za bardzo. No ale taki uklad tutaj jest - np. przez mojego ojca i poszedl W TAKI SAM UKLAD i wiecie no niekoniecznie przez tego ojca - to jest bardzo skomplikowane, ale GENERALNIE taki jest uklad i powiem wam no to nie do konca sobie to przemyslal. I on ma parlament brytyjski, krzeze ma na 2,3 skrzydla. Zostalo mu wyjechac do USA - czy on tam pasuje? Bo wiecie ode mnie takie cos. Ja mam takie myslenie. A on? I wiecie tu przegral tak jak ja i on zostaje w zawodzie we wszystkim zmieniajac poglad na jezyk angielski i moze byc w Niemczech. Ale wiecie ja sie znowu nie dam, ze ten uklad tutaj PRACY jest OD MOJEGO OJCA i to jest bardzo skomplikowane on w sumie zalezy jednak od tej Miroslawy ktora ma tak no inteligentne poglady - bo ona jest przerazajaco inteligentna kobieta ktora wiecie ona ma OBLEDNE poglady ale tak dobrane ze takie cos sie dzieje. Tak IDEALNIE OBLEDNIE te poglady ma. I tak jak ja skonczylam tez jak skonczylam. I on tego w ogole nie docenil, ze ktos skonczyl TAK MARNIE z takimi pogladami ale w sumie wiecie JAKIMI? I tyle. No i to jest brak rodowodu na szkole i to wszystko sie dowiem. I ta pani Miroslawa Sz. wiecie to ona ma Polske jeszcze i ten chlopak moze tu tak byc i wszystko pasuje, ale generalnie ode mnie jezyk nie jest tak jak np. widzi go Miroslawa Sz. bo ja jestem z innego ukladu w zyciu. No to wiecie - chcial sie uczyc, mial sobie przemyslec z kim. Czy ja mu pasowalam? No co ja mialam zrobic - cos go tam zapytalam, kase wzielam i tyle. Ja sie nad tym nie zastanawiam. Wiecie - ja uczylam jezyka ze trzeba go znac wiecej i wiecej. A mialam go z wielkiej Brytani i krajow anglojezycznych, a tu tak nie leca i tak pasuje praca. No ale to by byl do mnie zarzutu gdyby moj ojciec tutaj byl w tym biznesie. A tym ludziom nikt sie tu nie da. Akurat taki biznes i wszystkim pasuje i tyle. Przeciez z czego to pasuje i tyle. Jeden od drugiego, kazdy ma dom i sie trzymaja razem i ten uczen zrobil 1 blad ze TU PO PROSTU PRZYLAZL DO TEGO DOMU i tyle. No ale wiecie - czy ja bylam zainteresowana dawaniem prywatnych lekcji? Przestancie. NIGDY. A wiecie skoro tu mieszkasz to sie interesuj sie tym co sie tu dzieje. A takie rzeczy krzyz Kevina , krzyz na 3 skrzydla - eeee - on przegral z tym ukladem - z takimi rzeczami i tyle. No i wiecie to jest MOJA WINA, a ze ja tu jestem 40 lat W POLSCE!!!! to to tez jest moja wina - ze mnie ojciec ze szpitala wyniosl i sie szpital powiesil. A wiecie po mnie sa w Polsce 2 urzedy powieszone jak bylam mala - wilki sa rozwalone. A dyrektor szkoly sredniej - jak on skonczyl? Pierwszy dyrektor CALA ULICE WYBURZONO, rok mam powieszony - to mieli to wiedziec i dac mi cos innego - za powieszony rok na studiach. A to w ogole jest renta. TACY JESTESCIE i wiecie znowu tragedia sie wydarzyla i tyle :( No ale coz... renty do dzis i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość ale o co chodzi ?!??
nawet nie czytam bo mi się nie chce

Wiecie JACY SA NIEMCY? To jest takie pytanie - ten uczen. On nie chce miec z Niemcami nic wspolnego. Zostaje mu wiecie od ludzi zniszczonych na moim roku np. praca w ogrodnictwie w USA. I tam moze sobie pracowac JAKO OGRODNIK. Bo wiecie np. ten brat mlodszy przyszedl, starszy TAKIE OGRODNICTWO zabity. On jakby jest Anglikiem - moze byc. Mieszkal w BARDZO SPECYFICZNEJ OKOLICY - na Anglie - nie mial z ta okolica szans. A ja jestem NAUCZYCIELKA???? ktorej rodzice pracowali w zakladzie masowego samobojstwa przez Anglie wlasnie. Moim zdaniem on tyle mogl mna pasc. No i Kevinem Poniatowskim. To nie jest Polak. Moze i jest ALE NIGDY W POLSCE i tyle. I przyszedl sobie uczyc sie do Kevina. I wiecie - ja sie ta wiocha nie interesuje, rodzine SKRESLILAM , nie mialam nigdy i chcialam rente po matce Angielce - no takie miala obywatelstwo osoba, ktora mnie urodzila i tyle. No i to wszystko. Ta renta NALEZY MI SIE OD DZIECKA i nie mam jej WYLACZNIE przez te wies i ten uklad takze niech mi ci ludzie z drogi tez zejda bo takich ZER SWIAT nie widzial. A teraz - czy np. rodzina tego denata wie, ze oprocz wszystkich zaburzen lokalnych tu jest jeszcze figura Adolfa Hitlera? Czy wy rozumiecie ze to nawet obled nie jest mieszkac w takiej wsi? I tyle :( I powiem wam ta kobieta - matka tego ucznia - ile ona ma racji patrzac z mojego punktu widzenia. Ile ona ma racji? Ona ma racje jesli w jej zyciu najwazniejsze jest PRAWO I SAD. To ma racje, a tak? To ma POGLADY. No to niech sobie porozmawia z pania Miroslawa Sz. i ...niech ja ogra POGLADAMI. Nie wiem czy jest w stanie - ja nie potrafie bo ona ma poglady dotyczace KK i nie tylko takie , ze wyjdzie z tego wam, ze ten kosciol nie ma sensu zadnego i ten kosciol prosze panstwa NAWET JEJ PRZYZNA RACJE. Takie to sa poglady. No to wybaczcie -jak ta matka tego ucznia chce wygrac z takimi OBLEDNYMI POGLADAMI i wiecie zostawalo mu zaangazowac sie w kosciol i tak wszystkim udowadniac, ze co? ZE ON MA RACJE? A mialby racje? Tu - lokalnie - mialby racje dzialajac w kosciele? No to przyszly ksiadz, nie? No tak mi wyszlo. Nie zostal ksiedzem, nie planowal. Moze mial sobie to przemyslec? Nie wiem. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

No szkoda bo to jest interesujace. Wiecie co tak naprawde zostalo matce tego ucznia. Bo ten jego ojciec to taki tam - no nie byl zbyt przejety synem, ale tej matce W NORMALNYM UKLADZIE zostawalo Z NIM zostac MATKA KSIEDZA. Naprawde. Matka ksiedza. Tyle. Taki on byl i tyle. Ale w ogole nie rozumiala tego. W sumie znala dziecko. A czy ona ma racje? JAKA? I wiecie ja zostalam wyrzucona z normalnej pracy i to wiecie przez KK - ktorego ona nie rozumie, ze to nie jest nic dobrego. W Polsce. I to jest taka szlachetna osoba -nie zadna Janina S. szalona. Prosze tego nie porownywac ale ta pani szanuje szkole. A nigdy nie zastanowila sie czy KK szanuje szkole w Polsce? I ksieza ucza, ale ktory ksiadz w szkole PALCA ZEGNIE na dziecko a jeszcze nastolatka. Ale to jest jeden problem. A teraz takie cos wiecie - bo oni go skrzywdzili. On juz nie zyje i tak dalej. Ale sluchajcie TAKA SZKOLA - no przeciez ja tez uczylam w szkole i to sredniej i sluchajcie ja wylecialam wiecie ze szkoly i ja wylecialam Z TECHNIKUM !!! z technikum - i sluchajcie co wy sobie nie myslicie? Moglam nawet wyleciec ALE Z JAKIMI PAPIERAMI I TYLE. Z jakimi papierami. I wiecie ta pani - matka tego ucznia - dla niej jest to JEDEN WIELKI SKANDAL i ma racje - ale wiecie ja widzialam tez mojego brata w Holandii teraz ostatnio - ja to tu pisalam jak mial 13-14 lat . Teraz juz nie zyje rozwalil sie pila spalinowa - wiecie kto wie jaki byl los tego ucznia w NORMALNYM UKLADZIE - moze taki? Ale czemu? A moj brat wiecie to o musial tak wygladac i tak dalej? Eeee przestancie. I on byl ofiara klonow. A ten uczen na pewno tez. Ja sie nie dam. Ja ostatnio - a tu tez widzialam ze pisano o spalonym ksiedzu NA CMENTARZU wiecie - NO TAKIE COS TO JEST - jeden ZIELONY SWIATEK sklonowany i tyle. Ja sie nie dam. I wiecie ta pani powinna wiedziec jedna rzecz i na Zielonych Swiatkach sie MSCIC i tyle. Ze nie maja racji. Tylko kto przyzna wiecie racje MNIE a racje Zielonym Swiatkom kto przyzna? I w tym ukladzie w jakim ta matka tego ucznia tu jest wiecie to racje powinna przyznac ...Zielonym Swiatkom bo tak i juz. I tylko teraz za taki a nie inny koniec dziecka powinna wiedziec jedna rzecz, zeby im tej racji nie przyznac. To ona wiecie no nie wiem czy by mnie przyznala racje, ale te Zielone Swiatki sa skomplikowane, a ona moze miec je w jeden sposob i na nich i do kosciola zeby szukac tam pocieszenia jakiegos i tyle. No a co dalej to tez nie wiem. I wiecie ja rozumiem jak wylecialam ze szkoly - a co mysli Zielony Swiatek o szkole w Polsce? Oni maja figury - wy tego nie rozumiecie np. GOWNO-SIK-TLEN - taka figura. Albo GOWNO-SIK-STALA PRACA i gdzie ta stala praca? W BANKU W NIEMCZECH. Czy ta kobieta umie sobie to wyobrazic? I tyle. GOWNO-SIK-STALA PRACA i do banku w Niemczech. I tak oni sobie pracuja i sie zatrudniaja. A co wiecie ja robie w domu dzis? I czemu ja mam zniszczone zycie przez te wies? BO TACY SA DURNI i tyle oni umieja. I te Szute juz potepilam ze ani dyra wiecie ani na swoje - jakis sklep ANI BANKU NIE MA ONA - poglady ma temat kosciola katolickiego I KAPLANSTWA.I ta kobieta z nia trzyma i wszystko gralo, a tu Zielone Swiatki w szkole gdzie indziej - GOWNO-SIK -STALA PRACA i do Niemiec albo cos tam nizej albo bank. TAKIE ONI MAJA FIGURY - albo gowno sik tlen. A mnie zal sie dowiem. Nie to nie jest moje myslenie. DZIEKI BOGU - a ktos potepil Zielonych Swiatkow? Albo KK ze jak to sobie poszli wiecie do tej szkoly w tym 1989 roku? Ktos ich potepil? Se krzyze powiesili nad tablica i tyle. A moje siostry jak one skonczyly? DEUTSCHE BANK w ktorym TAKIE MAM SZANSE NA KARIERE jak na amazonie . de - ale tam sie nie pchalam a tu tez nie zamierzam PO NAGU PODLOGI WYLIZYWAC wiecie i tyle wam napisze o Zielonych Swiatkach ale to jest jedna sprawa. Dlatego Niemcy mi sie mieli posuwac nazwiskiem babci i tyle. I wiecie do 2005 zdechle zycie mialam ale NORMALNA BYLAM jednak CO TO ZNACZY?i tyle. I wiecie bo moge byc bo jestem NORMALNA. A co to znaczy? A pani Miroslawa Sz. nie jest normalna? A ten uczen to byl nienormalny - nie mogl byc bo byl NIENORMALNY on latal i gryzl lawki w szkole - taki byl :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
zaś ta debilka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiecie straszne to jest - czy ja mialam szanse w tym Korfantym bo ja bylam w Korfantym i wiecie bez tego Korfantego to jeszcze tam , ale z tym Korfantym. I wiecie ta pani jeszcze ma brygidki do pokonania. I ona nie wie - ale juz wie - ze tu w tej szkole JAN PAWEL 2 - doszlo do strasznego morderstwa , ze zabito 3 nauczycielki i 3 sprzataczki i mialy brody i penisy po smierci. I takie cos niech sobie przemysli. I tyle. Czy pani Miroslawa Sz. szanuje szkole. Ale ma NAJBARDZIEJ SLUSZNY dla ludzi tutaj poglad na szkole. Nie RODOWOD - tacy sa to Niemcy, tylko poglad inny. ACZKOLWIEK z rodowodem tez jest ten poglad. Ale rodowod NIE. Dlaczego? I tyle. A w ogole to ta pani Miroslawa - jej dobra znajoma na pewno jest Zielonym Swiatkiem w sumie. I wiecie ta kobieta miala dorosle dzieci i duzo wie o zyciu albo wszystko? A czy wie ze po smierci kobietom czasem wyrasta BRODA I PENIS? Czy ona to wie? Albo OGON? Ze takie sa kobiety niektore. Albo ze mozna zniknac I TO W SAMOCHODZIE. Czy ona to wie? A czy wie o figurze Hitlera? Co o niej wie? A co wie o Szekspirze? I tak te Zielone Swiatki nawet z tym Szekspirem nie mieli racji - tyle ile. Ale SZEKSPIR - POLAK - moze byc. A oni? I tyle. I wiecie tak sie ich zegna i sie ich DA KASOWAC ale wasz KK i coz... a teraz mnie to forsa jak chca sie ich pozbywac, ale kto by im za msze zaplacil? A prace jakie maja? Czytaliscie - syn kurwy i alfonsa urzadzil sie mna w banku w Niemczech - juz go powiesilam i jego TAKZE sklonowana zone. Co ta kobieta sobie nie myslala wiecie? Zycie takie jest. I tyle. Nie jej. No ale siedzi w takim ukladzie - niech sobie wyjasni ten pusty i powieszona rodzine tam - normalna. Maz , zona - 3 dzieci. Malutkie dziecko jej umarlo. A dalej powiedziano mi, ze oni sie WYPROWADZILI. Na 2 swiat. Po smierci dziecka maz sie zalamal i sie powiesil a nastepnie powiesila sie ona w takim duzym domu i 2 dzieci. Kto wie czy fenolem ich nie zabila i chyba???? byla sprzataczka. I wiecie za co szanowac szkole w Polsce to nie wiem. Za rodowod? No to przegralam. A Zielone Swiatki nie potrzebuja rodowodu a do szkoly chodza GOWNO-SIK-TLEn i tyle. Ale ludzie chca szkoly - tu chca szkoly. Ja chce stalej pracy. Ja mam inny poglad - ale ta wiocha to jest szkolny fan wiecie. Ja nie - i to z roodowodem nie bo szkola musi miec sens, zeby byc jej fanem np. jest praca normalna po szkole. A JEST? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ta kobieta miala krzyz 3 skrzydla wiecie i zostalo jej sie powiesic albo dzieci oddac i do sprzatania to sie powiesila. To nie moja sprawa, ale wiecie byla sprzataczka tyle ma do powiedzenia, a ta matka tego ucznia to co - tam jak chce rzadzic to rodowod i do sprzataczek dolaczyc bo one tez maja figury i rodowody od brygidek i tak dalej. A wiecie Zielone Swiatki i Szekspir sierota z domu dziecka. Naprawde. I tak leci szkola od 1989 roku i krzyz tak jest w szkole. Z FIGURY SZEKSPIRA na WYROK SMIERCI. I pisalam jak mnie KANALIE kiblowe przyjely w 2000 roku w Pilsudzie w Katach - dyry powiesily, polonistke zabily na doktoracie - co wy sobie nie myslicie? Ze wy pokonacie rektora slaskiej uczelni ktory mial wyklady w USA? Wy sie wszyscy umyjcie i tyle wam zostaje. Po prostu tak bylam zniszczona i wiecie tez takie a nie inne zycie mam i sie nie dam. Sobie mna parlament brytyjski poszedl niszczac mi zycie i tyle. Dla wartosci mi powiedza - se mieli je miec i w ogole tam nie chodzic. I zlikwidowac to szajstwo zydowskie i tyle. Teraz niech se ida do EU. A wy tez. Po dinozaury. To chyba dobrze dziala na parlament brytyjski - te cale dinzaury i tyle. Tak zostaje stac tej kobiecie na Miroslawe Sz - rozmawiajac z nia i tyle. Z parlamentem brytyjskim. Ta Miroslawa Sz. to miala brac ten pass USA na Nowy Jork i sie tam troche pokurwic. Tyle by jej sie przydalo i tyle. A tak? I powiem wam moze tak by dyra zostala, a tak ani tyle. I wiecie ta sprzataczka i reszta. A ta Miroslawa Sz. ona jest z Holandii na mnie - i tak widzialam brata jeszcze ostatnio w wieku lat 13-14. Zeby nie bylo, ze tylko jej syn mi sie oswiadczyl. Niezla historia :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ta kobieta zyje sobie w tych SAMOCHODACH bo tak sie ta wies nazywa i duzo jej sie wydaje. O tych SAMOCHODACH co ona wie. Ona sie tym powinna interesowac. Tyle jej zostaje. Ta Miroslawa to tam jeszcze srube przykreci jak ja maz pogoni, a ona? Przykrecila by cos? Zna sie cos. Bo by inna troche byla, a tak? I tyle. A jakie zycie mial taki rektor slaskiej uczelni i sie powiesil. Co ona sobie nie mysli? A ten moj promotor? A ta nauczycielka co w rowie rodzila? Wszyscy mnie wykonczyli. Ta kobieta to ona mialaby racje jakby wiecie tu na gminie pracowala. Tak by miala racje nie przykrecajac srub w samochodzie i tak by sie mogla walic w tej szkole gdzie to dziecko jej przepadlo, a tak? Bez sensu i tyle. A to byl urzedasek - jak nie ksiadz to urzedasek. Widzieliscie kiedys glupsza wies? 7 rok juz mi zycie marnuja TAK WAZNA JEST TU SZKOLA - tak wazna jest tez Miroslawa. No i o ile te samochody umiem zrozumiec bo to praca to ta szkola to GDZIE ONI ZYJA? I nie myslcie ze ja im sie poddalam. A w razie co ci powiedza - Niemcy a Polska. Tak? No to niech se tam wyjada. DO SZKOLY SIE UCZYC I TYLE!!!! GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Powiem wam ze te historie nalezy PO PROSTU ZOSTAWIC bo to jest historia JACY SA NIEMCY. I te Zielone Swiatki w Polsce one sa TAKIE STRASZNE z Niemcow. BO TACY SA NIEMCY. To jest KRAJ ADOLFA HITLERA - oni mu poszli na wojne krzyzami na 3 skrzydla. I ja pisalam o tych zamkach tam. Niech ta kobieta sie nie msci bo Zielone Swiatki nie sa zle, ale w Niemczech tak tylko do czegos da sie dojsc. Tacy sa Niemcy. ZLI!!! Obrzydliwi i koniec. I wiecie to sa bardzo skomplikowane rzeczy. Zeby to zrozumiec to tak - krzyzaki, ten parlament brytyjski to Zydki, Czestochowa - koralik i powiem wam jeszcze wojna 1510 - no tyle jej zostaje obczaic albo zyc ze taki koniec dziecka ze Szekspira nie mial i dalej sie mscic na mnie. ALE TO NIE jEST PRAWDA i tyle. TACY SA NIEMCY - obalcie ich. A ona kanclerza Kohla chce pokonac? 3 Lucyfery - Niemcy to sa. Czy ta kobieta to rozumie? A Londyn? Wladza w Londynie? Czy wy to rozumiecie jaki oni maja wartosci? 1 Lucyfer. Ona ani nie wie co to jest figura Adolfa a ona na 3 Lucyfery sie rzuca zwalajac to na mnie. Bo to jest tylko CZEMU TE ZIELONE SWIATKI TAKIE SA. Bo TACY SA NIEMCY. 3 lucyfery. Musicie to zrozumiec. To jest MOJA WINA. Nie - i taka bezwzglednosc jest z tego w Polsce. A kto tam SZKOLA cos osiagnie - kto tam jezdzi? Polscy lekarze ksztalceni w Niemczech, tak? Tu jakis uklad i bank. I wiecie tak skreslilam polski KK. AlE ONI SA. I wiecie ale to jest tez taka historia - ta katechetka wiecie powieszona, bracia zamordowani w Anglii, ten jej maz - okradl mnie jak szlam na studia - takie cos to jest i wiecie on w burdelu z kurwami, ta wielka katechetka. A w banku jakim? Bo wiecie jakby mieli racje inna niz praca to w sumie koscielny bank w Niemczech, a tak? I tyle mi zostalo sie dowiem. Ani tyle. To bym musiala od proboszcza wyjechac, ale to po studiach. A wiecie jak oni mi siostry zalatwilili? Siostry po ekonomii z rodowodami do burdelu, a Zielone Swiatki Deutsche bank nimi. A ta moja opinia? Skad to? Przestancie i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Gość pannna annnna
owieczko gdzie bylas ostanie tygodnie? nie pisalas tu cos ostanio, czemu?

Wiecie mnie mozna zarzucic ze NIBY??? moglam isc pracowac na gmine. ALE JAK? i tyle. Jak? Powiedzmy w roku ok. 2005. No ale mnie nikt nie chcial. I wiecie i tak nie chcialam bo tu byl uklad ze szkoly wiecie. A ten taki dowodzacy to nauczyciel wuef i wiecie ostatnio mnie jeszcze posralo figura Adolfa za to, no ale to juz kicham i tyle. No ale ja chcialam nawet do urzedu, ale nie tu. Daleko od tej szkoly. Ta wies jest nienormalna!!!! Ale teraz wojt sie zmienil. I wiecie ja wyjechalam w 2010 roku. Nie wyjechalam? To wszystko. I tu bym nie mieszkala. Nic nie zarobilam, wrocilam. No ale wiecie - np. malzenstwo moje z tym bratem. A moze mial miec troche czasu polskiego sie nauczyc i moze w Polsce bysmy sobie dobrze zyli. Bo ja moglam PODOBNO wyjsc za maz i zyc w Holandii. ALE JAK? Juz pomijajac wszystko. JAK JA MIALAM ZYC W TEJ HOLANDII? I wiecie tu moja krzywda jest taka - bo mnie nikt tu nie chce bo leci klasa Stalina w Holandii, a dziecko zrobila bratowej. Znaczy bratowa ma dziecko z szefem w pracy CHYBA??? no ale niby klasa Stalina z Eidhoven jej pomogla w zyciu, a ja nie. Bo sie nie chce stad wyniesc i tyle. I to wszystko. Co jeszcze? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie 3 Lucyfery to jest figura Niemcow z passu niemieckiego. Ale zrobili z tego KAS zeby sie nie zanizac, a Jana Ewangeliste mieli po wojnie z 2 roslin wiecie. I to miala moja babcia ograc. A zwlaszcza te 2 rosline. CzylI? BO TAKIE MAM ZYCIE - miala miec poglady jak Miroslawa Sz. I miala sie dowiem. No nie wiem wiecie. I czemu ja tak przepadlam ta figura. Bo ja juz zaczelam myslec ze ta babcia miala takie poglady i za to ta Miroslawa - nic tylko tak samo w tej Anglii mysla. I jak dostalam depresji. Takie cos. No ale tego nie wiem. Wiem to? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Patrzcie ale TAKIE cos. Ten moj brat - on juz nie zyje wiec to bez sensu. On w ogole nie pasowal do Eidhoven, on nad morze mial wyjechac. Wszystko zle. Ale teraz na przyklad do tej wsi. Wszystko od Otto MOIM ZDANIEm bo patrzcie- powiedzmy ze sie z nim hajtnelam i remontujemy ten stary dom tu w srodku. No to bysmy dzieci musieli miec. No a on co? I czy to jest od Otto? Pasowalyby mu swoje samochody tu? Tez - do biedy. Swoj zaklad jakis? ODE MNIE. No a ja skad mam samochod? Od ojca - od Ottona i tyle. Takie cos. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Nie jestem ja za bardzo zadowolona z zycia. Wolna to tyle. Ale zadowolona z zycia to tyle ile. Nie za bardzo. Ten chlopak co chodzi na kariere to on mial byc EKONOMISTA wiecie. Mimo wszystko nie poszedl chyba najciekawiej. Moze mial sie przeniesc po roku do tego technikum. W SUMIE taki ekonom i tyle. Nie wiem. Zostaje mu ogrodnictwo bo nie docenil wlasnych odchodow. Tylko kariere, ale jaka? Ksiedza co najwyzej i tyle. Nie - ja nie bede rozmawiac. Juz sobie musi radzic i tyle. A reszta tez do roboty i tyle. Mial sie interesowac samochodami zawsze by bylo - no wiecie to jest skomplikowane i tyle. A tam sie ktos tym interesowal? KSIADZ - wlasnie wrocil z Niemiec. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja juz ide z kafe bo to bez sensu. Ja tylko pisze za renta i na zawsze brak kontaktu. I tyle. Czy toma sens tak pisac? a co mam robic? Zeby mi Niemcy powiedza ze mi nie zalezy. Ale sie mna ustawili wszyscy, nie? Ta paczka byla tutaj w szkole, na probostwie , na poczcie. Ona jest w Niemczech w banku bo Zielone Swiatki placa ksiedzom za msze. No coz... a paczka byla ich ich zdaniem. I to mam 40 lat OMC i powiem wam NIE - ich paczka. Co to ma byc? Ludzie zloci. Dziadkow brygidki mi zamrodowaly za wojne 1510 a wy na mnie. A ta Bona wziela mnie wylacznie na te paczke i se zyla. I jak oni to leca wszyscy tu. Wartosciami tej paczki tak? Zycie dobre, wesole, mile? No i taki TRACH. I tyle :( A ta corka sprzataczki I KJU. Nie zapominajcie ze nie tylko Miroslawe i BONE wyzywalam. A Mengelego tez. Jeszcze corka sprzataczki. A ta corka przeora to jak dostala prace w szkole? Czy ten przeor jest normalny? Z mojego rodowodu pewnie. i ze w ogole tam poszla wiecie i pasowalo i gralo i poszla bo kasa. Najwyzej z koralika wiecie i dojazd i wielka pani na wsi. A w Holandii spotkala mojego brata i tyle. I co? On ja zalatwil? Nie - jakas bankierka z Sosnowca. Oczywiscie cenniejsza niz ja. Przynajmniej sie tak nie wyraza i nie zachowuje. No to oddala dzieci do porno. Przykro mi. Bo czy zaluje swojego zachowania. OBIEKTYWNIE jest naganne ale subiektywnie zostaje sie powiesic i tyle. A tak nie i tyle. I koniec :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie ja powiem wam tak - ja nie wiem co to jest zyc dobrze. Czy ja mialam tak nie przeklinac i sie powiesic na przyklad czy przeklinac i dalej i tyle. I wiecie chrzescijanstwo CHOC MALO MAM Z TYM WSPOLNEGO to jest ewangelia i mam wziac krzyz na ramiona zeby byc godna Chrystusa. Takie cos sluchajcie. Czy jestem w stanie to zrobic? No ale wiecie jak to chrzescijanstwo wyglada. Kazdy robi co chce - a katolicy to w ogole. A w Polsce to juz w ogole. No to mam inne poglady. RODOWODY. I wiecie ja lece w sumie Adamem i Ewa. Bo nie umiem tu byc np. od Pana Jezusa. Nie umiem i tyle. A tak wiecie cos jeszcze umiem wymyslic. Takze na temat kim jest Bog i swoja racje miec w tym wszystkim. Jakas. Ze co to jest ten krzyz w Polsce i w zyciu? A ja nie jestem ochrzczona. Jak mam wziac krzyz? Ale to biore? Ale w sumie to chyba mialam isc na smierc. No to tego nie rozumialam. Mialam sie poddac prawu. Ale wiecie nie umialam. Nie umialam sie z tym pogodzic. Ale wiecie w sumie JAKIEMU PRAWU. A ja jestem porwana - to co to za prawo? Ja sie nie dalam. Oczywiscie to nie jest najmadrzejsze ale ja tego nie rozumialam. Ja rozumiem tylko krzyz codziennosci, a w Polsce to bym musiala isc na smierc. No tak mnie ten szatan urzadzil. A ja myslalam - na jaka chorobe umre. No wiecie takie cos. A tu oddaj zycie za szkole. NIe oddalam zycia za szkole. ZA KROLESTWO NiEBIESKIE moge polec. Tylko tyle. No bo taka jestem. No a jak? A reszta to jak mi dadza rade? I tyle. Jak pojde wiecie krzewic zasady krolestwa Bozego to moga mnie zabic, a reszta to choroby. Ale nie mam pracy. A JAK TU W POLSCE jest praca stala. A ja nawet nie mam rodziny. Ja to mam gdzies wszystko. A jakie wy macie prawo - a ja mam rente od dziecka, a prawo rentowe macie mojej babci i co wy chcecie ode mnie. I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Wiecie zostawalo mi sie pogodzic z tym ze bede nauczycielka sie dowiem. To byl moj krzyz. No ze smiercia w szkole. Ale to wiecie bym musiala wiedziec, ze jestem przyjeta na fenol. I teraz jest pytanie - kto wzial krzyz na ramiona SWOJ - ja w zyciu idac na studia do pracy w szkole czy wiecie taka nauczycielka zabita w pilsudskim przez sprzataczki fenolem. Normalnie wziela w ten sposob swoj krzyz na ramiona i jest godna Chrystusa i tyle. Jest Go godna bo tak skonczyla. Co prawda za dziecko to tak sobie. Ale duzo jej nie braklo. i w sumie miala wiecie wiele racji... no coz... aaaa nie wiem. Ona byla z innej rodziny. Niby lepszej. Ale biolog tez cos to jest i tyle. A zreszta myslcie sobie co chcecie. I tyle. Pilsudski - tylko to sie liczy. Korfanty tez, ale Pilsud bo to wyrok smierci. On taki nie byl. On wam dal panstwo a zasady panstwa to Pilsudski i tyle. On zjednoczyl panstwo, a zasady byly juz i to byl wyrok smierci. To sie powiesil bo to samobojca i tyle. I w Polsce kiedys jest Korfanty - na polnocy. On bedzie z arystokracja wasza trzymal. Takie cos to jest. No i zostaja krzyzaki. Co z nimi? I tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

Ta nauczycielka wiecie bedzie z dzieckiem w Hiszpani. Cos jej dadza za 1 wartosc polska. I wiecie to jest tak wysoka historia ze nie macie SZANS Z TYM. I powiem wam no chyba ze jestescie w KK i wiecie macie naprawde no nie wiem jak wysokie wartosci. Ale tak z praktycznego??? punktu widzenia to male szanse, a ten maz popelnil samobojstwo wiec tez moze byc ale w Polsce ze ma sie do roboty brac takiej, ze mu ta praca odpowiada. I wtedy moze byc. Zeby nic nie bylo na te nauczycielke. Bo ona miala prace, ze jej pasowala, a on? I to bylo zrodlo jego klopotow a nie co innego. Ale wiecie tego to ona nie zmieni, a jak dalej robi to samo TO NIECH SOBIE GOTUJE obiad bo tego mu brakowalo. Niech se restauracje otworzy i wiecie przemysli samego siebie i tak dalej. Oni maja figure, nikt nikogo nie skreslil. MAJA DZIECKO - jedyny powod i tyle. Ale to dziecko jest. No a jak on sobie sam siebie przemysli - moze kucharzem mial byc to niech sie zglosi a tak to kazdy sobie i tyle. Malzenstwem sa i tyle. No ale co dalej to nie wiadomo. GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(

wezcie sobie to teraz przemyslcie co mi zostalo w Polsce z RODOWODEM NA SZKOLE bez chrztu. Bo nie zostalam zakonnica. Bo nie jestem ochrzczona. Jakis tam chrzest mam. No i tak mialam wyjsc??? za Boga tak? Z wdziecznosci za taki chrzest , ktory mogl sie skonczyc i sie skonczyl w sumie choroba umyslowa moja i tyle. A NIE? Bo to jest kaleczenie malego dziecka takie cos i jeszcze w konfesjonale mnie tarzali gdzies i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( CDN!!!! :( :( :( :(