Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rybka MiniMini

Czy moge to podac dziecku PILNE prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Rybka MiniMini

Witam. Mojej dwuletniej córeczce "coś" wyszło na udach, ale tylko z tyłu. Z przodu nog nie ma nic. Sa to roznej wielkosci czerwone plamy, o takie jak tutaj http://uroda.pl/questions/pielegnacja_bag/pielegnacja-ciala_bba/czerwone-plamy-na-udzie-co-to-je_bdfhi.html Ze wzgledu na to ze mieszkam w Niemczech i w dodatku jestesmy na wakacjach mam pytanie czy moge jej podac calcium? Niestety syropu nie mam, mam Calcium w tabletkach do rozpuszenia w szklance wody http://fddb.info/db/de/lebensmittel/krueger_omnivit_calcium_plus_vitamin_d_plus_c_brausetabletten_zitrone/foto.html Do lekarza juz dzwonilam i termin mamy w środe.

Gość wapno jeszcze nikomu nie
zaszkodziło, tyle, że jeśli to nie uczulenie, to w niczym nie pomoże :(

nie podawaj dziecku nabiału i cukru, kup olej kokoswy i smaruj te miejsac. Olej kokoswy kupisz w każdym sklepie ze zdrowa żwynościa, a nawet w sklepach spożywczych.

Gość agoraaa,,, ...,,,
Pewnie ze mozesz podac calcium. 2 lata to duza dziewczyna a calcium to wapno specjalnie dla dzieci

Gość Rybka MiniMini
Dziekuje wam bardzo. strasznie mnie martwia te plamy, dodatkowo smaruje jej te mijsca Bepanthenem, i chyba plamy robia sie jasniejsze:)

Gość wapno jeszcze nikomu nie
skoro jesteś w niemczech to kup Penathen creme w niebieskim opakowaniu. Wprawdzie strasznie tłusty ale łagodzi wszelkie podrażnienia i ewentualny świąd. Polecam, bo cuda czyni