Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirsche28

DAM 500 ZL MIESIECZNIE OSOBIE, KTORA....

Polecane posty

Gość kirsche28

jak w temacie, dam 500zl miesiecznie osobie, ktora zalatwi mi dobra prace. wiem, ze na kafe siedza rozni ludzie mysle, ze tacy ktorzy moga cos zalatwic rowniez (np w firmie, w ktorek pracuja) i wiem, ze pieniedzy nigdy za wiele. dlatego moja oferta jest jak najbardziej powazna. interesuje mnie praca biurowa, salon handlowy itp. w warszawie, ewentualnie okolice. mam doswiadczenie i nienaganny wyglad. okolo 2.500 musi mi zostac po wyplaceniu dla ciebie "kieszonkowego". wiecej w prywatnej rozmowie. "kieszonkowe" bedzie wyplacane przeze mnie po kazdej wyplacie przez okres do ustalenia np rok.

Gość zagubiona1986;p
DOBRE ;P

Gość b vb vb vnv
skoro jesteś taka dobra to czemu nie masz pracy' odpowiedź jest prosta jesteś beznadziejna

Gość kirsche28
napisalam np. rok, do dogadania miedzy stronami. taka oferta poniewaz dobrze wiem, ze lepsze stanowiska zajmuja znajomi znajomych itp. w ogloszeniach zostaja tylko ochlapy. a jesli jest juz cos dobrego to wymagania sa nieziemskie, nie adekwatne do wykonywanej pracy. oferta aktualna, w razie konkretnych propozycji podam maila. pozdrawiam

zapomnialam wczesniej dopisac (w niektorych firmach to wazne), ze jestem mloda osoba, mam 28 lat

Gość jakubczyk28
moze napisz jakie masz wyksztalcenie i czemu tylko rok bedziesz sie dzielic? Po roku zostaniesz zwolniona jak nie dasz kasy z wyplaty.

Gość młoda księgowa__
ktos, kto jest decyzyjny w sprawie pracy za 3000netto nie bedzie ryzykowal dla 500zl/mies, bo ma wieksze obrywy z racji swojego stanowiska (np.moze sobie samemu przyznac duze premie). Masz Autorko jakieś kwalifikacje?

poniewaz uwazam, ze okolo 5-7 tys za pomoc w znalezieniu pracy to wystarczająca suma. wiesz pracownik firmy miałby mnie tylko polecic pracodawcy nic poza tym. po roku czasu gdy pracodawca zobaczyl, ze nadaję sie nie zwolnil by mnie ot tak bo minal rok. pisalam, ze dodatkowe informacje w prywatnej korespondencji, tutaj nic wiecej o sobie nie napisze poniewaz mam prace, ktora chce zmienic z pewnych przyczyn (prezes firmy szaleje, trudno z nia wytrzymac)

Gość jakubczyk28
ale to bylaby praca u mojego brata i dla samej zasady powiedzialbym zeby cie zwolnil bo mi zawadzasz, a ja pracuje w innej firmie.

Gość jakubczyk28
decyduj sie ,chcesz te 2,5 kafla czy nie, bo mi dodatkowe 500zl sie przyda, ale nie probuj podskoczyc wyzej bo zlamiesz umowe a wtedy wraca bezrobocie

Gość młoda księgowa__
rok czasu to każdy by chciał przepracować...uderz z tym argumentem do agencji pracy i powiedz to wprost co nam mówisz, kogoś znajdziesz bo oni żyją właśnie z ludzi i w taki sposób się to odbywa

o jej czy wy naprawde nie czytacie ze zrozumieniem? chodzi mi tylko o informacje gdzie jest wolne stanowisko (wiekszosc ogloszen nawet nie pojawia sie w ogloszeniach bo pracownicy szukani sa zazwyczaj droga pantoflowa). tu nikt nie musial by za mnie "nadstawiac tyłka" wiec zadnego ryzyka nie ma, tylko poprostu mnie polecic, ze zna taka i taka osobe. gdybym nie nadawala sie nie przyjeto by mnie i po sprawie. 500zl miesiecznie to malo? nie chcialabys/ chcialbys za samo polecenie kogos dostac kilka tysiecy? oczywiscie, ze mam kwalifikacje, skoro szukam takiej pracy nie trudno sie domyslec, ze nie pracuje w warzywniaku (sory za taki akutat przyklad)

nie jakubczyk28, za Twoja propozycje dziekuje gdyz nie szukam pracy na rok tylko na dluzej i nie u osoby, ktorej brat jest szefem bo to jest logiczne, ze na Twoja prosbe mi podziekuje nawet gdybym byla najlepsza (ja dla swoich bliskich zrobila bym to samo)

Gość 42342342342
ja bym tez była na coś takiego chętna, mam wyzsze humanistyczne mieszkam w poznaniu, znam angieslki

Gość Mefistons
7000zł na rękę, praca fizyczna, 2000zł dla mnie - przez rok.

ok moze napisze o sobie cos wiecej: 5-letnie doswiadczenie w samodzielnym prowadzeniu biura polaczone z obowiazkami recepcjonistki (znajomosc wszystkich urzadzen biurowych ale to chyba rzecz jasna, programow firmowych, prowadzenie dokumentacji firmy, obsluga klienta/interesanta, prezentacje, podpisywanie umow, redagowanie pism, skladanie zamowien, wprowadzanie danych, operacje gotowkowe i bezgotowkowe, wspolpraca z bankiem- kredyty, wspolpraca z ksiegowa-drobne prace ksiegowe, itp). oczywiscie odpowiedzialnosc za finanse firmy to tez moja dzialka (wplaty, wyplaty, rozliczenia)

mając takiedoświadczenie nie będziesz miała trudności w znalezieniu pracy w biurze rachunkowym czy coś takiego. Tylko tam 3 tys nie dostaniesz;] miałaś swoją działalność i upadła czy po 5 latach cię zwolnili? może jednak nie jesteś taka super;)

nie, nie nie mialam ani swojej dzialalnosci ani mnie nie zwolnili- wrecz przeciwnie sa ze mnie bardzo zadowoleni, nawet dzis zostalam pochwalona;). musze sie zwolinic z przyczyn nie zaleznych ode mnie. ale wiadomo bede pracowac dopóki czegos nie znajde nowego. do biura rachunkowego raczej nie mam kwalifikacji- sama nie prowadze ksiegowosci, raczej z ksiegowa wspolpracuje

Gość hgdfytdyt
moge ci zalatwic robote w handlu w wawie

Gość hgdfytdyt
a znam dwie firmy ktore w wawie rekrutyja na te stanowiska

HGDF.... byc moze byla bym zainteresowana. praca w handlu, a cos wiecej? nie interesuje mnie telemarketing ani stanowisko przedstawiciela, ktorego zadaniem jest odwiedzanie firm i namawianie na produkt. szukam pracy stacjonarnej, o takiej mowa?

Gość hgdfytdyt
kirshe tak po praca stacjonarna pn pt

Gość dfdfgdg
o kurka ale mi doswiadczenie buehehe jak kazdej blond panienki

hmmm akurat jestem brunetka autorze wyzej. pewnie zazdrosc cie zzera, bo sam najprawdopodobniej pracujesz na malo odpowiedzialnym stanowisku- tak sie domyslam bo czlowiek pracujacy "wyzej" nie napisałby takiego tekstu.

Gość czekoladowa ona1
Autorko nie chce Cię martwić, ale to co Ty umiesz przez 5 lat pracy ja umiem po technikum..

Gość anna balerinnka
widziałam takie ogloszenia w necie ja równiez zapłacę osobie która mi załatwi ETAT nie umowę śmieciową , zlecenie , itp jeśli ktoś załatwi mi etat tez zapłace jednorazowo lub w ratach miesięcznych

A czemu szukasz pracy tam gdzie sie wszystko po znajomosci zalatwia....wyjedz!