Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzcxczxzcxcxzc

Duża różnica wzrostu a seks... Ja 158 on 187

Polecane posty

Gość xzcxczxzcxcxzc

Czy może być jakiś problem? Mój poprzedni (a zarazem pierwszy) facet miał 178 (obecny ma więc 10 cm więcej). Nie było niby problemu podczas seksu, ale z nim na górze czułam różnicę. Czy są tu osoby (pary) z tak dużymi różnicami we wzroście?

Gość xzcxczxzcxcxzc
upupup

Gość dama w sukni1992
hahahaha a jaki to problem :) wiadomo że jak jest wysoki facet 185 cm - 195 cm to w 90 % miał będzie niższą dziewczynę , z 10 % ma wysoką 180 cm albo i mnie pewnie a 160 cm to najbardziej spotykany i przecietny wzrost kobiet moja przyjaciolka ma 153 cm a jej facet 194 cm i sa przepiekna para, a seks slyszalam ze mają cudwowny a ty i twoj chlopak macie typowy przecienty wzrost nie wiem z czego robisz problem, przyczyna zlego sesku lezy na pewno gdzie indziej :)

Gość ggggggghhhhhhhhhhhhhhh
karzeł i wielkolud, śmeiszne to pary 150 i 190 :D

Gość dama w sukni1992
karzeł to jest do 145 cm wzrostu, a nie 153 cm , jesteś niedoinformowana przeciętny wzrost kobieyu to 160 cm, więc 7 cm niej niż średnia nie jest niczym dziwnym a facet powinien być wysoki 185 - 195 cm nie żaden wielkolud tylko normalny mlody facet :)

Gość dama w sukni1992
mój ma 2 metry i nie uważam go za wielkoluda :) wszystko wynagradza mi jego pała po kolana

Gość 32131312
"karzeł to jest do 145 cm wzrostu, a nie 153 cm , jesteś niedoinformowana przeciętny wzrost kobieyu to 160 cm, więc 7 cm niej niż średnia nie jest niczym dziwnym" Polewam z bzdur co wypisujecie... :p Karzeł to rodzaj choroby, ci co mają 120 cm nie sa nawet karłami, karzeł ma ok. metra A przecietny wzrost kobiety to ok. 167 obecnie u młodych osob

Gość Dama w sukni 1992
Karłowatość - niedobór wzrostu, nanosomia, u kobiet wzrost poniżej 140 cm, u mężczyzn poniżej 150 cm

Gość więcej nie mogę dać.
a od tylu wam się udaje? bo jakoś trudno mi to sobie wyobrazić :D tak samo od tyłu na stojąco. chyba najlepsze pozycje dla was to takie w których ty jesteś na górze... jak robicie to w pozycji misjonarskiej to twoja twarz dotyka jego klaty?

Gość bogiiiiniiii
ja mam 173cm a mój facet 184cm i uważam,ze to jest idealny wzrost dla obu dorosłych juz ludzi ;)) a seks ...co tu dużo mówić ,aż ciary przechodzą,a jutro do niego jade :D:D

Gość ilikeilike
Ja mam 170cm, mój były miał 205cm i nie było żadnego problemu ;) w każdej pozycji było ok, a np od tyłu na stojąco wystarczy założyć szpilki albo stanąć na palcach ;)

Gość przed okresem 23
ilikeilike no to faktycznie ogromna różnica wzrostu :) ale najważniejsze, że daaliście radę :P nie wzrost jest ważny w miłości a uczucia :) a taki byczek 205 cm to z każą partnerką będzie miał duuuuuużą różnicę wzrostu :P

Gość *Płatek Pachnącej Róży*
Może jesteście po prostu niedopasowani? Na pewno nieudany seks to nie wina wzrostu. Mam 152cm a mój facet 175cm a seks jest cudowny!

Gość s. Fiutacja, małorolna
a jak się ma wzrost do długości kutasa, znawczynie?????

Gość *Płatek Pachnącej Róży*
nijak:) to nie ma nic do rzeczy

Gość siolololinkaaa
ja 160cm on 191cm sex nie z tej ziemi, mmmm i to codziennie ;):):D