Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaJakMalina

NAJTANSZE OPERACJE PLASTYCZNE****TANI I DOBRY CHIRURG

Polecane posty

Gość DziewczynaJakMalina

Hej Szukam taniego, a nawet najtanszego chirurga plastycznego do powiekszenia piersi. Gdyby ktoras z kobiet znala takiego doktora, bardzo prosze o podanie NAZWISKA. :) Jestem na trzecim roku studiow dziennych i z kasa u mnie BARDZO kiepsko, a moim marzeniem jest powiekszyc biust jeszcze tej zimy. ;) Z gory tysiac podziekowan za podanie namiarow na NIEDROGIEGO, ALE DOBREGO lekarza. :)))

Gość tanio!!!
Dr. Daniel Furmanek - Czechy. Ceny o połowe tańsze i świetna robota chirurga.Pozdrawiam.

Gość lewa_stopa
na pewno nie Sankowski - 500 zeta chce gosciu za sama konsultacje...:-o :-o :-o :-o :-o

Gość Ajm
hahaha 500 za konsultacje :D To musi być wirtuozem w swojej dziedzinie... :D

Gość DziewczynaJakMalina
Serdecznie dziekuje za sugestie, choc ich wiekszosc traktuje o NAJDROZSZYM a nie o NAJTANSZYM chirurgu. ;) Najtanszy chirurg plastyczny to jak narazie Daniel Furmanek z Czech. Terminy ma podobno dosc odlegle, ale mam nadzieje, ze wszystkich zimowych terminow jeszcze nie ma zajetych. :)

Gość Maddiie
Czesc ja jestem byla pacjentka dr. Furmanka i rzeczywiscie dr. ma troche odlegle terminy ale czasem jakas pacjentka wypadnie z rejestru bo zachoruje np. i wtedy mozna wskoczyc na jej termin. Takze powiedz dr. zeby Cie mial zanotowana w razie czego jak cos sie zwolni. Pzdr.

Wg. mnie nie ma co się sugerować ceną przy wyborze chirurga plastyka. Uważam, że za takie coś lepiej trochę więcej zapłacić, oczywiście o ile lekarz jest tego wart, niż iść do byle kogo bo taniej. Znam jednego specjaliste , dra. Osucha, który ma bardzo dobrą renomę i opinię wśród klientek.

Gość sewen
a ty to się zacięłaś, w każdym temacie to samo!

Gość w kazdym watku gdzie
nie spojrzec - dr Osuch. jeszcze troche i w zupie bedziemy miec dra Osucha......

Gość zgłoście się do programu ze
Szczytem . ;)

Gość gość
oj i ta ciągła walka zrobić, czy nie i czy mnie na to stać. Wiecie, ja jestem zdania, że jak się już decydujemy na to, żeby się poddać zabiegowi chirurgii plastycznej to nie ma co oszczędzać, bo może tylko to być przyczyną naszej tragedii. Ja byłam u doktora Osucha i powiększyłam biust, jestem z niego zadowolona, zarówno z mojego nowego biustu, jak i z lekarza. Bo mnie uspokajał, tłumaczył wszystko, dzięki niemu dużo lepiej zniosłam ten zabieg.

Gość gość
kasia się odezwała? Moja droga pieniądze nie dadzą kompetencji, zawsze można zapłacić więcej jak jest w cenniku, jeśli tylko o to chodzi! Chyba, że za większe pieniądze dadzą gwarancję udanego zabiegu, ale to jest niemożliwe, więc nie widzę potrzeby przepłacać.

Gość oluuuska
Mysle ze moge na pewno polecic Klinikę Wiatroszak we Wrocławiu. Wydaje mi sie ze to jedna z takich lepszych i najbardziej sprawdzonych Klinik. A sam Pan doktor jest świetnym specjalistą.