Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hejko Hejko

Pomocyyyyy!!!!

Polecane posty

Gość Hejko Hejko

HEj :) Ślub już za miesiac a ja nie mogę się zdecydować anie na fryzurę, ani na kolor i kształt bukietu. Prosze was o radę. Mam 162 cm wzrostu, ważę 70 kg, włosy ciemny brąz, oczy zielone. Link do sukni: http://www.voila.pl/127/xbx79/?1

Gość Hejko Hejko
Może ktoś doradzi? Myślałam o bukiecie biało różowym z róż i eustemy. Co wy na to? A może fiolet?

Gość dorociczka
Piękna suknia,każda fryzura będzie pasować do tej sukni,co do bukietu ta zamów z takich kwiatów jakie lubisz

Gość wqssw
weź sie za siebie wielorybie a nie sie kwiatkami przejmujesz :O

Gość qniunisss
taki bukiecik jak mówisz będzie śliczny ;). Gratulacje!! 😍

Gość Hejko Hejko
Dzięki za radę, ze jestem wielorybem :) To już wiem, ze schudnąć by się przydało. Dziękuję za gratulacje i komplementy na temat sukni. Chciałabym aby fryzura i bukiet były skromne z uwagi, że suknia jest bardzo efektowna i ozdobna.

Gość pm2011
Suknia jest bardzo ozdobna, wiec radziłabym jakiś delikatny bukiet i tak samo skromną fryzurkę. A kolor kwiatów dobrze by było dobrać do odcienia Twojej skóry. Popytaj kwiaciarki z jakim kolorem będzie ci do twarzy.

Gość Hejko Hejko
Dziękuję za rady. Zapomniałam o najważniejszym. Suknia jest kolorze ivory czyli takim śmietankowym :) Więc trzeba pamiętać aby było jak najmniej koloru białego w bukiecie. Mnie się najbardziej z tego linku podoba ten i coś takiego chyba bym chciała. Co wy na to? http://www.kwiatynaslub.pl/slub/znajdz/Bukiety%20%C5%9Blubne/?kolor=bialy Bukiet numer 19

Gość Hejko Hejko
Dziewczyny, dzisiaj mam fryzurę próbną a ja wciąż nic nie wybrałam. Nadal się nie mogę zdecydować. :( Roadźcie proszę czy lepiej włosy ciasno upięte w jakiś fantazyjny koczek czy lekko rozpuszczone?