Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roztrzepana++

chłopak i niekomfortowa sytuacja:|

Polecane posty

Gość roztrzepana++

Może mieliście podobny problem albo słyszeliście o nim. Chodziłam z pewnym chłopakiem miesiąc. Problem pojawił się w tedy jak on chciał sexu a ja nie byłam gotowa. On nie chciał tego ciągnąć. Po pół roku już nie czułam tego samego. Stał sie dla mnie zwykłym szarym człowiekiem. Oboje mamy kogoś innego. Od tamtego czasu minęło równe 2 lata. Dzisiaj jest rocznica zerwania, o ile można tak to nazwać. Wpadłam niedawno na dyskotekę ze swoim chłopakiem. On poszedł do łazienki a mnie zaczepił stary kolega, który powiedział, że jest tu z moim ex i jego dziewczyną. Podobno jak tamten się dowiedział i nas zobaczył razem od razu wyszedł z dziewczyną. Jak musieliśmy na szkolnej zabawie siedzieć przy jednym stoliku - 1,5 roku temu - gapił się na mnie prawie bez przerwy i nie uczestniczył w zabawie. Słyszałam później, że jego dziewczyna zrobiła mu poważną rozmowę. Stary kumpel - ten sam z dyski - powiedział mi jeszcze, że zauważył, jak mój ex mnie omija i robi to na wszystkie możliwe sposoby. Znacie powód takiego dziwactwa? Jakie są wasze myśli? Wiem, że kumpel coś wie i nie chce powiedzieć. Nasi znajomi się pytali o prawdziwy powód rozstania, bo były coś tam jeszcze op mnie mówi. Obecnie nie utrzymujemy ze sobą kontaktu. Gdy siedzimy w jednym pomieszczeniu przez jego zachowanie czuję się niezręcznie:| ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość roztrzepana++
Gdy siedzimy w jednym pomieszczeniu przez jego zachowanie czuję się niezręcznie:| *czasami sytuacja tego wymaga, ale zdarza się bardzo rzadko*

Gość roztrzepana++
Wiem, że kumpel coś wie i nie chce powiedzieć. Nasi znajomi się pytali o prawdziwy powód rozstania, bo on coś tam jeszcze o mnie mówi. :/

Gość sapichorixoritopita
wstydzi się swojej nowej loszki

Gość roztrzepana++
nie jest ładniejsza ode mnie, ale nie wstydzi się z nią robić zdjęcia i rzucać na każdy portal społecznościowy jakie istnieją!

Gość ktoś inny ale
zacznij myśleć o czymś innym

Gość gościu z innej planety
spytaj tego kumpla:D

Gość vidddd-
poprostu nie ma ochoty Cię widzieć. Myślałaś, że co?

Gość Aneczka z poleczka
Wiem co wie jego kumpel! Że jednak ze sobą spaliście i nie chce Ci powiedzieć. ALE TO PRAWDA!! i że ten Twój ex ma z Tobą 11- miesięczne dziecko :(

Gość roztrzepana++
ludzie! To trochę niepokojące! Serio uważacie, że to normalne zachowanie chłopaka???

Gość roztrzepana++
?????

Gość lukilukiluki312
facetowi nadal w głowę wali:D

Gość krysik98745456
olej go;p

Gość encyklopediawiewszystko
wiem i bądź pewna - miej go gdzieś!