Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamłodsza.

podziekowania dla Świadków

Polecane posty

Gość do kochaj siebie
kobieta pijąca wóde to porażka i wiocha na maxa

Gość E-GRAEWERNIA>PL
Witam mile Panie, widziałam że piszecie na temat podziękowań dla świadków zapraszam zobaczcie jaki tutaj jest wybór, nawet fajne i nie drogie :) http://e-grawernia.pl/index.html

Gość indianeczka87
To wszystko zależy od podejścia Mlodych tak naprawdę. Ja bylam świadkową i mi się impreza udała. I trochę wypiliśmy i się pobawiliśmy. Wiadomo że trzeba bylo zwracac uwagę na niektore rzeczy, ale jak się juz zgadza swiadkowac to trzeba. W każdym razie ja nie narzekam. Mlodzi byli nastawieni pozytywnie i nie zwalali wszystkich obowiązkow na Nas Starszych. Teraz ja będę P.Młodą i nie będę wymagala od świadkowej jakiś poświęcen czy wyrzeczen przed i w trakcie wesela:) Chcialabym zeby sie także dobrze bawili:) My będziemy dziękowac rodzicom za wychowanie. A świadkom po weselu we wlasnym gronie:)

Gość magda___
Powiem tak: jakichś dziwnych znajomych macie - tzn. Ci, co się skarżą, że bycie świadkiem to tak wielki obowiązek. Świadkowałam dwa razy i poza podpisem w kościele i pomocą przy odbieraniu kwiatków i kopert młodzi nigdy niczego ode mnie nie wymagali. Poza tym, żebym się dobrze bawiła ;) Fakt, pomagałam młodej wybierać suknię - ale to moja najlepsza przyjaciółka, zrobiłabym to nawet gdybym nie byłą świadkową, bo po prostu chciałam! W trakcie wesela poprawiałam jej fryzurę, sukienkę, podpinałam tren - bo chciałam, żeby moja przyjaciółka ładnie wyglądała! Zawoziłam na salę żeby coś tam załatwić, poustawiać winietki, czy do fryzjerki - również dlatego, że oddawałam przyjacielską przysługę i nie miało znaczenia, że jestem świadkową (pomijając, że miałyśmy tę samą fryzjerkę :p ). Od roznoszenia wódki to w mojej okolicy są jednak kelnerzy, ewentualnie w bardziej "tradycyjnych" wersjach wesel - "ojciec weselny" nosi w koszyku. A bawić się lubię, nawet z obcymi, więc obtańcowałam i wujków :D Ale w życiu nikt mi nie kazał kogoś na siłę zabawiać! A dzieci...dzieci to mają rodziców, którzy jeśli już decydują się je zabierać na taką imprezę, to mają obowiązek ich pilnować. Nie czekałam nigdy na jakieś specjalne podziękowania, bo dla mnie bycie świadkową było wyróżnieniem i właśnie "podziękowaniem za przyjaźń". Ciasto i butelka "weselnej" jak dla każdego gościa i wszyscy szczęśliwi ;)

Gość magda___
ps. przy drugim świadkowaniu było dokładnie tak samo. Aha, i alkohol też piłam - jak każdy normalny gość. Tyle że nie wódkę, a whiskey :p

Gość gość
My dla swiadkow dajemy puchar z napisem NAJLEPSZY ŚWIADEK NA ŚWIECIE do tego dyplom wzorowego swiadka oraz skrzynke z dobrym winem i nasze zdjecie z sesji slubnej ;) mam nadzieje ze sie bedzie podobało a wy co o tym myslici prosze o opinie?? ;)

Gość malwina_wrocek
my daliśmy świadkom pudełka drewniane ręcznie malowane - dla świadka na alkohol a świadkowej na bizuterię, w srodku byla wypisana dedykacja osobista, super, do tego po małej karykaturze, byli bardzo zadowoleniu i smiechu co nie miara:) Dyplomy i swiadectwa - z tego zrezygnowalismy od razu.

Gość gość
Po co się zgadzacie na bycie świadkiem skoro potem tak narzekacie... I jakie obowiązki ma świadek bądź świadkowa na rok przed weselem???? Proszę was nie róbcie się śmieszni...

Gość pani mloda
Hej, Mam pytanie czy u was kupuje sie prezent tylko swiadkowi czy tez zonie/mezowi swiadk?