Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatataa

mama chce wszystko wiedziec o moim facecie....dosłownie

Polecane posty

Gość renatataa

Czy wasi rodzice chcą wiedziec wszystko o waszych spotkaniach z partnerem? moja mama musi wiedziec ze szczegółami, co było, co robiliśmy, jak mój facet był ubrany... jesli nie zdam jej 'relacji' to jest na mnie obrażona i twierdzi ze cos kręce.. mam juz dosc, mam 23 lata i co mam jej mówic o wszystkim co on mi robi? ehhhhhh

Gość renatataa
nawet wypytuje mnie czy mu robie palcówkę analną,czy ona jest normalna ?

Gość renatataa
mam już dosyć,ona chyba chce go przelecieć,dawno nie miała chłopa to się kreci jak kaczka w stawie

Gość mojej z kolei nic nie
obchodziło... to ja sama z siebie mówiłam o moich spotkaniach z facetem, ile chciałam i co chciałam... ale moją mamę interesuje tylko ona sama... Niestety, nie wiem, co lepsze ;-) Powiem Ci, że samo zainteresowanie to nic złego, zależy po co jej ta wiedza jest potrzebna... Moja teściowa za to kiedy pierwszy raz do nich zaszłam, spontanicznie, bo byliśmy niedaleko, przemaglowała mnie tak, że wyszłam otumaniona jak po kilku głębszych ;-) ile lat matka, z jakich stron, gdzie pracuje ... wszystko o wszystkich musiała wiedzieć zaraz na początku naszego związku ;-) a, że mówiłam wymijająco to od razu miałam tyły ;-) powinnam jak na spowiedzi, ze szczegółami i groszami przy podawaniu zarobków ojca ;-) ludzie są różni...

Gość renatataa
kolejne dwie wypowiedzi- PODSZYW nie bede opowiadac matce wszystkich szczegółów.. a ona jest taka podejrzliwa