Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ele bele

Idę na noc do pracy a tak mi się nie chce...

Polecane posty

Gość ele bele

mam takiego lenia że porażka. czemu muszę pracowac ? jakie to życie jest okrutne ;(

Gość kjjhjhg
gdzie pracujesz,produkcja?

Dlatego od paru lat prowadzę własną firmę i sam sobie ustalam czas pracy, psychicznie czuję się przez to o 10 lat młodszy, Tobie też to polecam :) W nocy się śpi a nie pracuje

Gość ele bele
produkcja... najgorsze jest to, że nie wiem co chcę w życiu robic, w jakiej branży pracowac, dlatego też nie poszłam na studia... żeby otworzyc działalnosc trzeba miec pomysł co to moze byc, kase na wkład i odwage, a jej chyba nie mam, od razu boje się że mi nie wyjdzie...

Gość asdewq
nie pracujesz czasem w aubi? :D

Gość ele bele
nie, nie aubi. ludzie ja mam 24 lata a już chce emeryture ;(

Pieniądze na działalność można odłożyć z pracy, pracuj na produkcji i jak masz okazję to odkładaj ile tylko możesz.Pomysł zawsze się znajdzie ( uwierz mi że duże pieniądze można zarobić na rzeczach o których normalnie przy zakładaniu firmy człowiek by nie pomyślał i nie brał pod uwagę ) a co do odwagi to fakt, trzeba mieć łeb na karku, być ambitnym i obrotnym w tym co się robi ale po czasie się przyzwyczaisz, początki są zawsze trudne bez względu na mocny czy słaby charakter.

Gość rolo bolo
Wcale Ci się nie dziwię. Noc jest od spania, jak dupa od srania. W nocy tylko kurwy pracują.

Gość ele bele
the element a z jakiej branży ty prowadzisz działalnosc ? ile czasu zajęło ci to, żeby firma zaczęła przynosic zyski?

Muzyczna i odzieżowa, od samego początku miałem już wysokie zyski bo jeśli chodzi o muzykę to zajmuję się realizacją dźwięku i produkcją muzyczną, robię nagrania różnym zespołom i tak dalej.A odzieżówka to czasem po godzinach sprzedaję po targowiskach markową odzież która fajnie się sprzedaje.