Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on34

ścisk w komunikacji i podniecajace sytuacje

Polecane posty

Gość on34

mam pytanie do wszystkich, czy mieliście erotyczne przygody z nieznajomymi w zatłoczonych autobusach, tramwajach np. obmacywanie, pieszczenie, muskanie i czy to was podniecało? Pozdrawiam wszystkie gorące Panie:)

Gość on34
niebiesko... gdzie mam iść?

Gość Jeżdżę MPK i co z tego
Jakie są te sytuacje, które cię podniecają, opisz proszę.

Gość Wsadź sobie w dupe
Moją koleżanke zmacał stary dziad jak jechaliśmy do szkoły :o Akurat w ten dzień był otwarty rynek :o. Mnie się oberwało wykładziną od dwóch grubych bab kiedy wracałem do domu ze szkoły:o Dawno to było. ale zapadło w pamięć.

Gość zdarzyło sie parę razy
zawsze walę po ryju :P

Gość do on34
wiem o co Ci chodzi. Jesteś tzw "ocieraczem". Tacy ludzie jak Ty nie wiele różnią się od transwestytów, ekshibicjonistów itp. To jest zboczenie seksualne. Wiem, że jest dużo takich ludzi.. Ja osobiście staram się unikać i stać jak najdalej od innych pasażerów w autobusie...można powiedzieć nawet że mam fobie na tym punkcie! Nie wiem czy to się w ogóle da leczyć,ale jak dla mnie to chore jest niestety..

Gość on 34 do on 34
nigdy nie miałem z tym do czynienia, znalazłem temat na innym forum z ciekawości zapytałem...

Gość on 34 do on 34
wszystko co wedle "naszych" standardów odbiegające od ogólnie przyjętych norm to zboczenie, można tak to ująć lecz są różne zboczenia, ciekawy jestem na co Ty chorujesz???:)