Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

szukam Kołbiego

Polecane posty

Gość Kobylaczek
dyskutowałem z Tobą dzisiaj o fetorze w komunikacji miejskiej, o biedakach i grzebaniu w śmietniku, a na koniec zostałem przez Ciebie przegnany okrzykiem WON! No to uciekłem sobie...precz :p

Gość Kobylaczek
w ogóle dzisiaj szalejesz na kefe, krzyczysz, a ja jestem nieśmiały,zestresowałem się, bo jesteś coś niegrzeczna dzisiaj

Gość Kobylaczek
a jak mam Cie pocieszać, to nic z tego, nie jestem zakłamany, twojego faceta nie znam, ale dla zasady nie lubię

Gość Kobylaczek
kolejne wcielenie, tym razem bez faceta, no słucham ? co też takiego wymyśliłaś ?

Gość Kobylaczek
nic nie oceniam, ale lubisz sobie ze mnie żartować, ale ok, to tylko fake i nie znamy się tak na serio

Gość Kobylaczek
Ciebie bardzo lubię, ale rozmowa o Twoim facecie nie sprawia mi przyjemności, no może zle się wysłowiłem. nie będę ci współczuł rozstania z nim, nie potrafię być aż tak dwulicowy . Przepraszam ,

Gość Kobylaczek
przecież wiesz o co chodzi, nie udawaj, jesteś mądrą osoba i rozumiem, że ci się nudzi w pracy :D:D szkoda, ze to znowu żart, jesteś niepoprawna ale urocza :D

Gość Kobylaczek
dziewczyno, Ciebie nie sposób nie kochać, pewnie wszyscy się w Tobie kochają, albo nienawidzą ; bo te dwa uczucia często chodzą ze sobą w parze b

Gość Kobylaczek
A Ty co o mnie myślisz ?

Gość Kobylaczek
i czy dobrze się bawisz :D:D, tymi wyznaniami ? :D

ze masz ladne oczy ktore sie swieco na moj widok ze jakiego mocnego slinotoku dostajesz twoje wlosy zwichrowane od wjatru a najbardzoej ze zawsze jestes czuwasz jak sroka na badylu niby cie nie ma a jestes i ze bronisz mnie jak choracy z doktorowej qin

Gość Kobylaczek
usmiecham się jak czytam Twoje posty, to jest pewne. Oczy mam zielone, włosy ciemne i jestem jak sroka na "badylu"/dobre okreslenie/ .

Gość Kobylaczek
Fiel, jaka szkoda,,,,,,,że to nie prawda, ale miło posłuchać :D