Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GretaBarbo

wyśmiałam faceta w łóżku

Polecane posty

Gość gość
no dobra, ale cyckami się nie *****my :( to jest masakra jak fiut jest mikroskopijny, w ogóle nie można uprawiac seksu bo ciągle wypada :o

hahahahahaha przeczytałam tylko początek i leżę :D "possę mu ptaszora" jakie hasło hahaha dobrze mu powiedziałaś.Brawo! :D

Gość Brakujące ogniwo komedii
8/10

Gość mikrofiut is ok
mój ma z 10-12cm w wzwodzie i nie mam kompleksów, wręcz przeciwnie dymam panny ostro ( nie za kase lub w burdelach ) i żadna nie miała nigdy z tym problemu. Odrzucać faceta tylko dlatego że ma małego to tylko płytkie puste lale robią, a na co komu taka durna szpara.

Gość mistrz patelni dobrze zrobi
Nie ważne co się ma, w co się tym robi. Fiutem i tak 90% kobiet nie dostaje orgazmu, a ja jestem mistrz patelni, ze mną mają po kilka orgazmów na sesji.

Gość gość
orgazm orgazmem a uczucie wypełnienia i w********* też ważna rzecz :) ja mam najsilniejszy orgazm przy stymulacji łechtaczki i dobrej penetracji :) nie wierzę, że jakaś laska może być zadowolona z seksu z czymś co ledwo da radę włożyć do pochwy :o

Gość KrotkiFiutek
Zgadzam się z "mikrofiut is ok" "mistrz patelni dobrze zrobi". Cieszę się, że macie bekę :D Może jeszcze coś wam wkleję, ale chyba nie dziś, chyba że ktoś by chciał.

Gość gość
ja bym chciała się pośmiać przed snem :D

Gość tępe puste pokemony
Autorce życze aby stado murzynów z 40cm fiutami ją rżnęło przez weekend aż jej c****o rozerwą. Jaką trzeba być tępą dzidą śmiać sie z fiuta faceta. Pusta, płytka, dno poniżej dna.

Gość gość
bo małe fiutki są śmieszne i tyle :D

Gość Brakujące ogniwo komedii
0,5/10

Gość KrotkiFiutek
gość dziś ja bym chciała się pośmiać przed snem smiech.gif I takie podejście lubię :D Coś do śmiechu dla Pani specjalnie :)

Gość gość
hehe dzięki, ale może być pokazał w końcu zdjęcie w erekcji :D

Gość małe są śliczne
fajny fiutek, taki w sam raz do ssania, mniam

Gość KrotkiFiutek
Do "tępe puste pokemony dziś " Ależ ja bardzo lubię jak dziewczyny się z niego naśmiewają i je do tego pragnę zachęcić! Kochane jesteście :D

Gość KrotkiFiutek
Mam fantazję, by jakaś kobieta, sama czy z przyjaciółką, anonimowo, na kamerce zechciała ze mną wspólnie pośmiać się z fiutka, oczywiście za darmo. Jakby co adres na fotkach :D

Gość gość
temat widac , że prowokacja , a wy łykacie jak pelikany Poziom rynsztokowy ,a wy łykacie jak pelikany

Ja też raz wyśmiałam faceta w łóżku i się tego nie wstydzę i dobrze uważam, że postąpiłam . Jak ja już byłam odpowiednio mokra i już myślałam, że on się weźmie do pracy to niestety tak się nie stało..Zamiast zaczął działać to jemu wtedy opadł :( gorzej być nie mogło.

Gość gość
może był pijany , po alkoholu erekcja jest problemem

Gość gość
odgrzebaliście temat sprzed 3 lat!!! Ale zgadzam się, że małe fiuty to kalectow i laski, które robią sobie z takimi dzieci powinny być przymusowo sterylizowane (podobnie jak i dzieci z takich związków) za psucie puli genowej i utrudnianie doboru naturalnego

Gość gosc z malym
a ja bym taka wredote chcial poznac :) wirtualnie lub live :)