Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iskierka1990

IN VITRO 2013...pogadajcie ze mną.

Polecane posty

Gość niki18061985
Witam ja jestem po in vitro mam wspaniała coreczke... in vitro mialam w wieku 25 lat i jezeli miałabym to zrobic jeszcze raz to bez zadnych problemów nawet w wieku 22 lat.Jak pojechałam na pierwsza wizyte do lekarza to od razu w gre wchodziło in vitro nie zastanawiałam sie nad ins mam nadzieje ze to przeczytasz pozdrawiam

Gość gość
skoro wszystkie bad ok to tylko inseminacja po co in vitro

Gość gość
ja p*****le ale jestescie walniete. dziewczyna was pyta o in vitro nie prosi was o to zebyscie oceniali jej wiek i to ze chce miec dziecko, jesli nie macie ochoty pisac o in vitro to nie piszcie, i dobrze ze stara sie w tym wieku jesli chce bo lepiej teraz niz w wieku 30 lat uslyszec ze juz nie da nic sie zrobic, ludzie....

Iskierko zapraszam cie na watek Objawy ciazy po invitro tam uzyskasz infos. ***** Mozesz mi napisac jakie badania mieliscie robione? ***** Jesli massz drozne jajowody i dobre plemniki sprobowalabym rowniez najpierw inserminacji a dopiero pozniej ivf. Z jakiego jestes regionu Pl? Zacznij od tego by poszukac jakie kliniki niedaleko i poczytac o nich w necie i pojechac tam najpierw na konsultacje.

Witam Was serdecznie, zaglądnęłam na to forum nie bez powodu. Bardzo interesuje się tematyką związaną z In vitro. W związku z tym podjęłam się napisania pracy magisterskiej właśnie o tej tematyce. Chciałam się w niej odnieść głównie do kwestii świadomości ludzi dotyczącej zabiegu In vitro. Dlatego piszę tutaj do Was z ogromna prośbą czy byłybyście w stanie odpowiedzieć mi na kilka pytań. Chciałabym poznać Wasz punkt widzenia - kobiet starających się o własnego dzidziusia, to gdzie szukałyście początkowo informacji na tematy związane z In vitro, zanim zdecydowałyście się na ten zabieg i jak podchodzą do tej kwestii Wasi znajomi, rodzina? Bardzo proszę pomóżcie.