Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana1111111

Mam pieniądze, a nie potrafię się gustownie i seksownie ubrać.

Polecane posty

Gość Załamana1111111

Czemu zawsze tak musi być? Która tak ma? Zauważyłam jak dopiero kupię sobie to samo co jakaś gustownie ubrana dziewczyna to faceci się za mną oglądają. Chodzę po centrum handlowym, kupię sobie niby podobające mi się ubrania, a potem i tak znajdą się dziewczyny, które kupując w tym samym sklepie (bo poznaję po ciuchach) potrafią lepiej je ze sobą skomponować. Poza tym nigdy nie wiem, których rzeczy mam za dużo, a których nie.

Gość spifidi syficiti
sa kobiety,które maja klase wrodzoną i one zawsze potrafia sie ubrać,a te które sa tego pozbawione ,mając szafy pełne ciuchów i tak wygladaja beznadziejnie

Gość rolo bolo
Jak chcesz się ubrać gustownie, zapytaj stylistkę. Jak chcesz się ubrać seksownie, zapytaj prostytutkę. Jedna i druga chętnie przytuli Twoje pieniądze.

Mam podobnie. Nie cierpie łażic po sklepach, nie wiem czego chce i koniec końców nie kupuję nic, albo jakies gówno. Całe szczęście znam ludzi którzy potrafią się ubrac i jak mają czas to biorę ich ze sobą.

Gość Załamana1111111
Może powinnam czerpać inspiracje z blogów modowych? Ale czasem sobie obejrzę nawet taki blog Kasi Tusk, idę do centrum, a potem nie znajduję z rzeczy, które mi się spodobały w kompozycjach na blogach, znajduję jakieś inny ciuch, ale gówniany i kończy się na kupnie, a potem żałuję i nie potrafię nic z nim połączyć.

Gość żądełko
bywa, nikt Cie nie nauczy jak sie dobrze ubrac, to trzeba miec w genach